Који је модел аутомобила најпопуларнији међу фудбалерима Бајерна VIDEO

Који је модел аутомобила најпопуларнији међу фудбалерима Бајерна VIDEO 13.10.2017 05:14 | Агенције

Као и сваке године, спонзор фудбалског клуба из Минехна, Ауди, понудио је играчима да изаберу по један аутомобил из гаме који ће возити наредних 12 мjесеци.

Ова традиција траје још од 2002, а фудбалери Бајерна имају прилику да током сезоне 2017/2018. возе свој омиљени модел марке Ауди.

Као и годину дана раније, и овог пута највећи број њих одлучило је да узме на коришћење модел RS6 Avant који у себи спаја практичност каравана, са брзином и возним карактеристикама расног "спортисте" на 4 точка.

Ауди RS6 Avant биће слиједећих годину дана службени ауто петорици играча Бајерна, међу којима су Хумелс, Џером Боатенг и Тијаго Алкантара.

Овај аутомобил опремљен је 4.0 В8 TFSI мотором који испоручује чак 560 кс. Захваљујући снажном агрегату, ауто је у стању да спринт од 0 до 100 km/h обави у року од 3,9 с.

Друго мjесто по популарности заузима велики Аудијев SUV Q7, у разним верзијама укључујући и моћни SQ7 TDI.

За воланом модела Q7 у слиједећих 12 мјесеци грађани Минхена виђаће, између осталих, Милера и Франка Риберија.

У руке тренера Јупа Хајкенса стигао је још један потентни СУВ, Ауди SQ5, док је мађу најскроминијима био Феликс Геце који је одабрао Ауди А3 Sportback.

Погледајте како је изгледала свечаност примопредаје аутомобила и дружење фудбалера са фановима:© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица