Više od 50 sati najbolje zimske žurke uz nektar pivo

Glas Srpske
Više od 50 sati najbolje zimske žurke uz nektar pivo

"Banjalučka pivara" sa svojim najpoznatijim brendom "nektar" pivom, stala je iza još jednog muzičkog događaja, "Festivala 84", koji će biti otvoren dnevnim partijem u četvrtak, 15. marta, a već narednog dana počinje prava olimpijska žurka koja će trajati sve do 18. marta.

Organizator jedinstvenog festivalskog zimovanja je "Egzit" tim koji najavljuje više od pedeset sati neprekidne žurke na ukupno pet dnevnih i noćnih bina raspoređenih na nekoliko lokacija Olimpijskog centra "Jahorina". Promo žurka biće održana danas u saradnji sa "Banjalučkom pivarom" i klubom "Rudi".

- Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo "Festival  84", za koji se nadamo da će u narednim godinama postati tradicionalan. U prilog tome govori činjenica da "Egzit" tim već od prve godine na olimpijsku ljepoticu dovodi neke od najaktuelnijih svjetskih zvijezda uz vodeća regionalna i domaća imena - rekla je PR menadžer "Banjalučke pivare" Milka Stanivuković i dodala da podrškom ovom događaju omogućavaju ljubiteljima "nektara" da na najboljoj zimskoj zabavi uživaju uz svoje omiljeno pivo.

Ona je istakla da ovaj muzički događaj predstavlja odličan način promocije Jahorine, zimskog turizma i domaćih kompanija, poput "Banjalučke pivare".

- "Festival 84" je najmlađi u našoj velikoj "Egzitovoj" festivalskoj porodici i osobito nam je drago što sezonu u 2018. otvaramo baš na olimpijskoj Jahorini, uz podršku "Banjalučke pivare" kao partnera festivala - rekla je PR menadžer "Egzit" festivala Bojana Kozomora.

Na glavnoj festivalskoj bini, "Olimpik mejn stejdž" nastupaće neka od najvećih imena svjetske i regionalne elektronske scene, kao što su Sigma, Umek, Burak Džeter, Mahmut Orhan, Patris Baumel, Kontra i Indigo, Van Gog i mnogi drugi.

Stanivukovićeva je istakla da "Banjalučka pivara" priprema i brojna iznenađenja svim posjetiocima "Festivala 84".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana