Urađen psihološki profil Kristijana Ronalda

Agencije
Urađen psihološki profil Kristijana Ronalda

Niko, ili gotovo niko ne zna zbog čega je Kristijano Ronaldo nesrećan. Španski dnevnik Marsa je uz pomoć grafologije, pokušala doći do odgovora na to pitanje...

Ugledni sportski dnevnik iz Madrida poslao je autogram Kristijana Ronalda u firmu pod nazivom Grafoslik, te je od iste naručio ispitivanje i analizu rukopisa portugalske zvijezde.

Alberto Asiain, upravljački partner firme, ponudio je rezultate svog istraživanja. Za početak je komentirao ugao potpisa...

“Prvo zapažanje je da potpis naginje prema gore. To ukazuje na visoku ambiciju i želju za isticanjem. Riječ 'Ronaldo' dominira i pojavljuje se cijela, dok se jednostavno slovo C odnosi na njegovo ime. Slova otkrivaju egocentrične osobine. To ga vodi ka uspjehu i profesionalnom priznanju, odnosno milionskim transferima”.

Asiain je nakon toga komentarisa uključenje na potpis broja 7, kojeg Ronaldo nosi na dresu.

“To pokazuje da je Ronaldo rezervisan čovjek koji ne voli govoriti o svom ličnom životu. Samo o profesionalnom, i to samo kad je strogo potrebno. Na potpisu je slovo C odvojeno od prezimena Ronaldo, što pokazuje jasan jaz između profesionalnog i strogo ličnog života.

Ronaldo je ljubazna i pristojna osoba kada je u centru pažnje. To se očituje u jedinstvu slova. Konačno, velike nepravilnosti u veličini slova ukazuju na veliki ego”, zaključio je svoju analizu Asiain.

A zbog čega je Ronaldo nesrećan? To će, očito, i dalje ostati pitanje bez odgovora...

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana