Turci traže podvig na Ostrvu

Agencije
Turci traže podvig na Ostrvu

NION - Poslije pet revanš utakmica plej-ofa Lige šampiona, koje se igraju večeras od 20.45 časova, biće poznati svi učesnici najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Nakon prvih mečeva nijedna ekipa nema osjetniju prednost, tako da se očekuje velika borba za ulazak u grupnu fazu. Najzanimljivije bi trebalo da bude u Londonu, gdje Arsenal dočekuje Bešiktaš poslije utakmice bez golova u Turskoj. Obje ekipe biće oslabljene jer su crvene kartone u prvom meču dobili vezni igrač "tobdžija" Aron Remzi i trener Bešiktaša Slaven Bilić.

Ništa manje "vatre" neće biti u duelu Atletik Bilbaoa i Napolija. Baskijci su napravili dobar rezultat u Napulju i žele da izbore prvo učešće u Ligi šampiona.

- Borićemo se do smrti! Napoli ima nekoliko velikih igrača, ali sam siguran da možemo da ih eliminišemo. Oni igraju na kontranapade, moraćemo da budemo oprezni, ali svoj stil igre nećemo mijenjati - rekao je fudbaler Atletika Ander Ituraspe.

Međutim, Napoli želi da nastavi kontinuitet nastupa u najkvalitetnijem klupskom takmičenju u Evropi. Smatraju da mogu savladati Atletik u gostima.

- Takmičenje u Ligi šampiona je jako važno i pokušaćemo pobijediti. Ako se to ne desi, Napoli ima svoj put i bez nastupa u ovom takmičenju. Očekujem težak meč kao i u Napulju - kazao je trener Napolija Rafael Benitez.

Bajer iz Leverkuzen je napravio dobar posao u Kopenhagenu i slavio sa 3:2, pa ne bi trebalo da ispuste tu prednost kod kuće. Velika bitka očekuje se u komšijskom derbiju između Ludogoreca i Steaue, gdje Rumuni donose gol prednosti. Švedski Molde pokušaće kod kuće da nadoknadi gol minusa iz prvog duela sa Salcburgom.

Parovi

Parovi: Arsenal - Bešiktaš (prvi meč 0:0), Atletik - Napoli (1:1), Bajer - Kopenhagen (3:2), Ludogorec - Steaua (0:1), Malme - Salcburg (1:2). Svi mečevi se igraju od 20.45 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana