Турци траже подвиг на Острву

Агенције
Турци траже подвиг на Острву

НИОН - Послије пет реванш утакмица плеј-офа Лиге шампиона, које се играју вечерас од 20.45 часова, биће познати сви учесници најелитнијег европског клупског такмичења.

Након првих мечева ниједна екипа нема осјетнију предност, тако да се очекује велика борба за улазак у групну фазу. Најзанимљивије би требало да буде у Лондону, гдје Арсенал дочекује Бешикташ послије утакмице без голова у Турској. Обје екипе биће ослабљене јер су црвене картоне у првом мечу добили везни играч "тобџија" Арон Ремзи и тренер Бешикташа Славен Билић.

Ништа мање "ватре" неће бити у дуелу Атлетик Билбаоа и Наполија. Баскијци су направили добар резултат у Напуљу и желе да изборе прво учешће у Лиги шампиона.

- Борићемо се до смрти! Наполи има неколико великих играча, али сам сигуран да можемо да их елиминишемо. Они играју на контранападе, мораћемо да будемо опрезни, али свој стил игре нећемо мијењати - рекао је фудбалер Атлетика Андер Итураспе.

Међутим, Наполи жели да настави континуитет наступа у најквалитетнијем клупском такмичењу у Европи. Сматрају да могу савладати Атлетик у гостима.

- Такмичење у Лиги шампиона је јако важно и покушаћемо побиједити. Ако се то не деси, Наполи има свој пут и без наступа у овом такмичењу. Очекујем тежак меч као и у Напуљу - казао је тренер Наполија Рафаел Бенитез.

Бајер из Леверкузен је направио добар посао у Копенхагену и славио са 3:2, па не би требало да испусте ту предност код куће. Велика битка очекује се у комшијском дербију између Лудогореца и Стеауе, гдје Румуни доносе гол предности. Шведски Молде покушаће код куће да надокнади гол минуса из првог дуела са Салцбургом.

Парови

Парови: Арсенал - Бешикташ (први меч 0:0), Атлетик - Наполи (1:1), Бајер - Копенхаген (3:2), Лудогорец - Стеауа (0:1), Малме - Салцбург (1:2). Сви мечеви се играју од 20.45 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана