Српкиње изгубиле шансу за полуфинале, Црногорке боље

B92
Српкиње изгубиле шансу за полуфинале, Црногорке боље

Н.Н. 10.12.2018 22:37 Рукометашице Србије поражене су од Црне Горе резултатом 28:27 чиме су изгубиле шансе за пласман у полуфинале Европског првенства у Француској.

Српкиње су одиграле утакмицу у Нанту пуну осцилација, имале предност на полувремену, али су очајно одиграле други дио и доживјеле неуспјех.

Екипа Љубомира Обрадовића много ће жалити за изгубљеним лоптама и направљеним грешкама, које су однијеле прилику да се у директном дуелу са Француском бори за полуфинале.

“Орлице” ће у сриједу од 21 сат играти против Францускиња које имају шансу да уз Русију оду међу четири најбоље селекције на Старом континенту. 

Србија је сада пала на пету позицију у групи са два бода, колико има и Данска, Шведска је четврта са три, док су Црногорке скочиле на треће мјесто са четири освојена бода. 

“Лавице” нису пренијеле ниједан бод у другу групу, али могу до полуфинала – за то је потребно да Србија савлада Француску, а оне у посљедњем сусрету буду боље од Данске. 

Утакмица у Нанту почела је веома лоше по Србију која никако није успјевала да одбрани “брзи центар” ривалки, па је Мајда Мехмедовић неколико пута на готово исти начин постизала поготке и анулирала све добро што је урађено у нападу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана