Samo je ESPN insajder vjerovao da će Bogdan biti MVP

B92
Samo je ESPN insajder vjerovao da će Bogdan biti MVP

Bobi Marks, ESPN insajder u NBA ligi, jedini je prije meča "zvijezda u usponu" mislio da će pobjediti "ekipa svijeta" i da će MVP biti Bogdan Bogdanović.

U projektovanju toga ko će pobjediti na utakmici i kojem će igrači pripasti laskava nagrada učestvovalo je mnogo eksperata.

Među njima su bili ugledni novinari Brajan Vindhorst, Mark Spirs, Dejv Mekmenamin, Ian Begli, Nik Depaula i mnogi drugi.

Među njima bio je i ESPN insajder u najjačoj ligi na svijetu Bobi Marks koji je jedini mislio da će nagradu za najkorisnijeg igrača večeri poneti srpski košarkaš Bogdan Bogdanović.

Većina je išla na to da će pobediti "Tim svijeta" i da će MVP biti Australijanac Ben Simons. Glasove su dobili i Kajl Kuzma, Džamal Mari, Badi Hild, Denis Smit junior, Džoel Embid, Lauri Markanen i naravno Bogdanović od Marksa.

Marks je u NBA ligi proveo 20 godina, a sve u jednoj franšizi – Nju Džerzi Netsima, a sada Bruklin Netsima. Od 2010. do 2015. godine bio je pomoćnik generalnog menadžera, a onda je napustio to mjesto i prešao u medije.

Radio je na "Yahoo Sports ", a od jula 2017. godine zaposlen je na ESPN kao insajder u NBA ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana