Роналдова мајка љута због афере

Агенције
Роналдова мајка љута због афере

Торино - Звијезда Јувентуса Кристијано Роналдо први пут је признао да га приче о силовању и те како дотичу и да му утичу на свакодневни живот, без обзира на то што тврди да није крив и да ће то доказати његови адвокати.

Док на терену изгледа да га оптужбе Кетрин Мајорге за догађај у Лас Вегасу 2009. године уопште не ометају, истиче да му није свеједно што такве приче мора да слуша његова породица.

- Наравно да ова прича утиче на мој живот. Имам партнерку, четворо дјеце, мајку у годинама, сестре, брата и породицу са којом сам близак. Све сам објаснио мојој партнерки. Мој син Кристијано млађи сувише је млад да би то разумио. Најгоре ми је због мајке и сестара. Оне су затечене, али су у исто вријеме и веома љуте. Ово је први пут да сам их видио у таквом стању. Да не помињем моју репутацију, ја сам примјер многима - рекао је Роналдо за "Франс фудбал".

Његов адвокат је на суду рекао да је Мајорга измислила причу, што понавља и Роналдо.

- Замислите шта значи када вам неко каже да сте силоватељ. Знам ко сам и знам шта сам урадио. Истина ће изаћи на видјело. Сви ти људи који ме критикују или они који ових дана излажу јавности мој живот, који га претварају у циркус, сви они ће видјети - рекао је Роналдо.

"Франс фудбал" ће 3. децембра додијелити "Златну лопту" најбољем фудбалеру свијета, а међу кандидатима је и Португалац.

- Наравно, мислим да заслужујем "Златну лопту" ове године. Сањам да шести пут освојим то вриједно признање, по чему бих претекао Лионела Месија. Али ја не контролишем гласање, већ само моју игру - рекао је.

Послије нешто лошијег почетка сезоне у новој средини, утисак је да је ухватио препознатљив ритам и да се у потпуности навикао на стил игре у Италији, што се одразило и на ефикасност. На посљедње четири утакмице постигао је исто толико голова и један је од најзаслужнијих што "стара дама" још не зна за пораз ове сезоне, а у такмичарским мечевима има 11 побједа и само један реми.

Краљ "Инстаграма"

Колико је Кристијано Роналдо утицајан, најбоље свједочи податак да је од јуче званично краљ "Инстаграма", јер има 144,4 милиона пратилаца на овој друштвеној мрежи. До сада је на челу ове листе била пјевачица и глумица Селена Гомез. Први пост након што се попео на врх објавио је из теретане.

У топ десет по популарности на овој мрежи је и Нејмар са 104 милиона пратилаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана