Ronaldo najavio mogući odlazak iz Real Madrida

Agencije
Ronaldo najavio mogući odlazak iz Real Madrida

Kristijano Ronaldo poslije osvajanje pete titule prvaka Evrope rekao je da još ne zna da li će i naredne sezone nositi dres Real Madrida.

 “Narednih dana doneću odluku o mojoj budućnosti. Bilo je veoma lijepo igrati za Real Madrid”, rekao je najbolji fudbaler današnjice poslije velikog finala.

Fudbaleri Real Madrida pobjedili su Liverpul sa 3:1 u finalu Lige šampiona, što je bila njihova treća zaredom, a Ronaldova peta titula.

“Pričao sam sa agentom i iz poštovanja prema mojim saigračima i navijačima koji me uvijek podržavaju, rekao sam da sada nije vrijeme. Ali naravno da ćemo razgovorati zato što ljudi moraju da znaju”, kaže Ronaldo i dodaje:

Vrata su uvijek otvorena (za odlazak), ne samo za mene, već i za ostale. Mi smo profesionalci i takve stvari se dešavaju. Kao što sam i rekao, odgovor na pitanje o mom ostanku daću naredne nedjelje kada budem bio sa nacionalnim timom. Sada nije vrijeme da pričamo o mojoj budućnosti”.

Čim Ronaldo nije želio da konkretan odgovor znači da se nešto 'kuva' i vjerovatno odstoji mogućnost da će napustiti “Kraljevski klub” ovog ljeta.

Pričao sam kada nisam trebao, ali nešto će se desiti. Nije bilo pravo vrijeme da kažem ono, ali sam bio iskren. Očigledno je na imam svašta da kažem i ne kajem se zbog sinoćne izjave, ona je bila iskrena i nisam mogao da se kontrolišem. Ovo se spremalo dugo vremena, znamo da novac nije problem”, rekao je Ronaldo dan poslije utakmice.

Kristijano je u Madrid došao ljeta 2009. godine za tada rekordnih 94 miliona evra iz Mančester junajteda. Od tada je osvojio četiri Lige šampiona i dvije LaLige. Odigrao je 438 mečeva za Madriđane i postigao je 450 golova, uz 132 asistencije.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana