Роналдо најавио могући одлазак из Реал Мадрида

Агенције
Роналдо најавио могући одлазак из Реал Мадрида

Кристијано Роналдо послије освајање пете титуле првака Европе рекао је да још не зна да ли ће и наредне сезоне носити дрес Реал Мадрида.

 “Наредних дана донећу одлуку о мојој будућности. Било је веома лијепо играти за Реал Мадрид”, рекао је најбољи фудбалер данашњице послије великог финала.

Фудбалери Реал Мадрида побједили су Ливерпул са 3:1 у финалу Лиге шампиона, што је била њихова трећа заредом, а Роналдова пета титула.

“Причао сам са агентом и из поштовања према мојим саиграчима и навијачима који ме увијек подржавају, рекао сам да сада није вријеме. Али наравно да ћемо разговорати зато што људи морају да знају”, каже Роналдо и додаје:

Врата су увијек отворена (за одлазак), не само за мене, већ и за остале. Ми смо професионалци и такве ствари се дешавају. Као што сам и рекао, одговор на питање о мом останку даћу наредне недјеље када будем био са националним тимом. Сада није вријеме да причамо о мојој будућности”.

Чим Роналдо није желио да конкретан одговор значи да се нешто 'кува' и вјероватно одстоји могућност да ће напустити “Краљевски клуб” овог љета.

Причао сам када нисам требао, али нешто ће се десити. Није било право вријеме да кажем оно, али сам био искрен. Очигледно је на имам свашта да кажем и не кајем се због синоћне изјаве, она је била искрена и нисам могао да се контролишем. Ово се спремало дуго времена, знамо да новац није проблем”, рекао је Роналдо дан послије утакмице.

Кристијано је у Мадрид дошао љета 2009. године за тада рекордних 94 милиона евра из Манчестер јунајтеда. Од тада је освојио четири Лиге шампиона и двије ЛаЛиге. Одиграо је 438 мечева за Мадриђане и постигао је 450 голова, уз 132 асистенције.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана