Реал нуди 110 милиона за Суареса

Б92
Реал нуди 110 милиона за Суареса

Мадридски Реал наводно је спреман да за фудбалера Ливерпула Луиса Суареса понуди астрономску суму од 110 милиона евра, тврде медији у Енглеској и Шпанији.

Уколико би се евентуални трансфер реализовао, надмашио би садашњи рекорд за прелазак Гарета Бејла из Тотенхема у ’краљевски клуб’, који је износио 100 милиона евра.

Суарес је у Примери најбољи стрелац са 29 голова, а медији тврде да предсједник ’краљевског клуба’ Флорентино Перес планира да у наредних неколико дана пошаље понуду за Уругвајца.

Реал Мадрид је, према тим изворима, прије три недјеље понудио Ливерпулу 85 милиона евра, али је енглески клуб то одбио, па је сада понуда повећана за 25 милиона евра.

Медији такође наводе да Перес покушава да убиједи Суареса да пређе у Реал нудећи му 327.000 евра недјељно, у односу на 242.000 евра, колико прима у Ливерпулу.

Исти извори тврде да би за ангажман Суареса Мадриђани морали да на трансфер листу ставе Морату, Коентраа и Верана, а била би отворена могућност понуде за Икера Касиљаса, Иска, Ди Марију или Кедиру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана