Пролаз Атлетико Мадрида и Арсенала

РТРС
Пролаз Атлетико Мадрида и Арсенала

Фудбалери Атлетико Мадрида савладали су на "Винсенте Калдерон" стадиону Олимпијакос са 4:0 и изборили пласман у наредну фазу Лиге шампиона.

У другом мечу групе Јувентус је са 2:0 славио у гостима код шведског Малмеа и тако побјегао тиму из Пиреја за три бода на другом мјесту, пише РТРС.

Група Б донијела је доста неизвјесности. Реал Мадрид је и поред тога што је прошао у нокаут фазу, савладао у гостима Базел са 1:0 голом Кристијана Роналда.

У другом мечу исте групе Лудогорец и Ливерпул су ремизирали (2:2). Оваквим расплетом, све три екипе, поред тима Карла Анћелотија имају шансу за пролазом у наредну рунду.

У првом мечу групе Ц Зенит је минималним резултатом савладао Бенфику и тако задржао шансе за пролазом даље, док је тим из Португала изгубио било какве шансе за наставком такмичења. Монако је у другом мечу групе поразио Бајер у Леверкузену са 1:0 и тако направио велики искорак ка проласку даље.

Андерлехт је у групи Д савладао Галатасарај са 2:0, а истим резултатом Арсенал је био бољи од Борусије из Дортмунда. "Тобџије" су се овом побједом придружиле екипи Јиргена Клопа у нокаут фази.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана