Партизан носи нулу из Разграда

Б92
Партизан носи нулу из Разграда

Фудбалери Партизана играли су нерјешено 0:0 са Лудогорецом у Разграду, у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Црно-бијели су кренули агресивно, имали 2-3 сјајне шансе у првих 15 минута које су пропустили, након чега су се повукли и чекали грешку домаћина.

Лудогорец с друге стране није био ништа бољи, двије најбоље прилике је такође имао у првом полувремену али их је осујетио сјајни Владимир Волков. У другом дијелу оба тима су дјеловала незаинтересовано, па је Партизан сачувао 0:0 за реванш у Хумској.

У другом полувремену утакмицу је прије времена због повреде рамена завршио Данко Лазовић, а вјероватно ће тек у четвртак бити јасније да ли ће бити спреман за реванш.

Партизан је кренуо веома офанзивно у Разграду и већ у првих пет минута имао двије сјајне гол шансе. Прво је Брашанац пропустио да казни грешку домаће одбране, да би потом голман Лудогореца сјајно интервенисао послије снажног шута Шкулетића са лијеве стране.

Након десетак мирних минута опет је запретио Шкулетић из сличне позиције, али је Стојанов и овај пут био опрезан. Неколико минута касније Бугари су имали прву гол шансу, Ђаков је избацио Безјака директно на Лукача, али је његову спорост искористио Волков и клизећим спасао црно-бијеле.

Ново узбуђење догодило се у 29. минуту,Дринчић проналази Шкулетића на левој страни, овај проиграва Живковића на око 12 метара од гола, али млади играч Партизана промашује лопту. Три минуте касније нова опасност по Партизан, овај пут послије корнера, нова гол шанса за Бугаре, али Волков интервенише на гол линији.

То је било једино конкретно од напада у овом мечу, Лудогорец је тек послије сат времена игре први пут шутирао у оквир гола Партизана који је у другом полувремену више водио рачуна о одбрани него што је покушавао да стигне до гола. Тек у финишу је заиграо агресивније

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана