Novakov meč ponovo odložen, nastavak sutra

Agencije
Novakov meč ponovo odložen, nastavak sutra

Pariz - Vremenske neprilike i danas stvaraju velike probleme organizatorima Otvorenog prvenstva Francuske. Đoković sa 6:3 izgubio prvi set, drugi dobio sa 6:4 i pri vodstvu od 4:1 uslijedio prekid. Nema nastavka

Hladno vreme, kiša, prekidi, sve to je obilježilo meč Novaka Đokovića i Roberta Bautiste Aguta. Više puta je meč prekidan, prvi put kada je Španac osvojio prvi set, a drugi i konačni kada je Nole potvrdio brejk u trećem setu. Dakle, duel je drugi uzastopni dan odložen - 3:6, 6:4, 4:1.


Kada je Sedrik Murije sredinom trećeg seta saopštio igračima da moraju u svlačionicu, svi su se ponadali da bi mogli da se vrate na teren, ali se nažalost to neće dogoditi.

Poslije više od dva sata čekanja organizatori su, uz konsultacije sa meteorolozima, saopštili da više neće biti tenisa i da su svi mečevi pomjereni za srijedu, ali će i sutra o svemu odlučivati kiša.

Osim tog duela, odloženi su i mečevi Granoljers-Tim (2:6, 7:6), Gofan-Gulbis (0:3), Ferer-Berdih (2:1).

Povreda?
Pauza bi mogla da bude dobra stvar za Đokovića. Naime, početkom trećeg seta se uhvatio za vrat i imao je veoma bolnu grimasu, tako da bi pomoć ljekara mogla da mu znači mnogo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana