Novak: Uzvratiću posjetu Ibri

B92
Novak: Uzvratiću posjetu Ibri

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da je srećan što ga je na meču sa Žilom Milerom bodrio fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović je iz lože zajedno sa suprugom pratio Novakov duel, koji je srpski teniser rješio u svoju korist sa 6:1, 6:4, 6:4, a tokom cijelog meča je nosio kačket prvog reketa svijeta.

"Prijatelji smo, znamo se već nekoliko godina. Drago mi je što me je bodrio. Ali, i ja sam njegov navijač. Volim kako igra, ali ga znam i lično. To nas čini bližima, a gledao sam ga kada je igrao za Milan. U kontaktu smo i kada god možemo idemo da gledamo jedan drugoga. Pre dve godine je poveo decu da me gledaju i sada mi je rekao da igraju i tenis i fudbal. Lepo je čuti jednog od najboljih fudbalera kako priča o tenisu u pozitivnom smislu. Čuo sam da igra finale Kupa Francuske u subotu ovde, ako mi raspored dozvoli, možda ću mu uzvratiti posetu", rekao je Novak.

Fudbaleri Pari Sen Žermena u subotu dočekuju Okser u finalu Kupa Francuske i ako ga osvoje doći će do ‘triple krune’, pošto su prethodno slavili u Ligi 1 i Liga kupu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana