Новак: Узвратићу посјету Ибри

Б92
Новак: Узвратићу посјету Ибри

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић рекао је да је срећан што га је на мечу са Жилом Милером бодрио фудбалер Пари Сен Жермена Златан Ибрахимовић.

Ибрахимовић је из ложе заједно са супругом пратио Новаков дуел, који је српски тенисер рјешио у своју корист са 6:1, 6:4, 6:4, а током цијелог меча је носио качкет првог рекета свијета.

"Пријатељи смо, знамо се већ неколико година. Драго ми је што ме је бодрио. Али, и ја сам његов навијач. Волим како игра, али га знам и лично. То нас чини ближима, а гледао сам га када је играо за Милан. У контакту смо и када год можемо идемо да гледамо један другога. Пре две године је повео децу да ме гледају и сада ми је рекао да играју и тенис и фудбал. Лепо је чути једног од најбољих фудбалера како прича о тенису у позитивном смислу. Чуо сам да игра финале Купа Француске у суботу овде, ако ми распоред дозволи, можда ћу му узвратити посету", рекао је Новак.

Фудбалери Пари Сен Жермена у суботу дочекују Оксер у финалу Купа Француске и ако га освоје доћи ће до ‘трипле круне’, пошто су претходно славили у Лиги 1 и Лига купу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана