Ноле се забавља на тренинзима

sportabc.net
Ноле се забавља на тренинзима

Монте Карло - Послије освајања Вимблдона, затим вјенчања са дугогодишњом дјевојком Јеленом и заслуженог одмора, најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић увелико се припрема за наставак сезоне, чији ће централни догађај бити US опен.

А да је атмосфера на тренинзима сјајна, Новак је покушао да дочара и најновијим сликама, на којима се види да најбољи српски тенисер свих времена увијек има времена и да се добро забави, овог пута са тренером Маријаном Вајдом.

- Ево слика са мог преподневног тренинга. Као што можете да приметите, у мом тиму увек има забаве и смеха, чак и кад радимо напорно. То је наша филозофија - поручио је Новак на свом профилу на "Фејсбуку".

Прва Новакова станица послије Вимблдона и враћања на прво мјесто ATP листе биће Роџерс куп у Торонту, који ће се одржати од 4. до 10. августа. Турнир у највећем граду Канаде припада мастерс серији, а Ђоковић је прошле године стигао до полуфинала, гдје га је зауставио Рафаел Надал, тако да брани 360 поена. Одмах затим на програму је нови мастерс, и то у Синсинатију, од 10. до 17. августа. Тамо ће бранити свега 180 бодова, с обзиром на то да је прошле године поражен од Џона Изнера у четвртфиналу. Турнир у Синсинатију једини је мастерс који недостаје Ђоковићу, а он је једини тенисер који је освојио осам мастерс турнира од укупно девет. Врхунац љетње америчке турнеје резервисан је за посљедњи гренд слем турнир у сезони, US опен, од 25. августа до 8. септембра. Прошле године на Отвореном првенству САД у Њујорку Ноле је стигао до финала (брани 1.200 поена), у којем га је побиједио Надал. Биће то Новаково десето учешће на УС опену, гдје је 2011. био шампион и још четири пута финалиста.

Азија и Европа

Послије турнира у САД пред Ђоковићем су турнири у Азији и Европи, гдје брани четири титуле: Пекинг (500), Шангај (1.000), Париз (1.000) и завршни мастерс турнир у Лондону (1.500).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана