NAJAVA DANA Srpski teniseri na velikoj sceni, Bohum juri maksimalu, Lans i Avr traže izlazak iz krize...

mozzartsport.com
NAJAVA DANA Srpski teniseri na velikoj sceni, Bohum juri maksimalu, Lans i Avr traže izlazak iz krize...

Pogledajte koji nas zanimljivi sportski događaji očekuju danas

 

 

3039: BOHUM - MINHEN 1860, 20.15
(Fudbal, Njemačka 2)

Bohum igra fenomenalno na početku sezone, osvojio je maksimalnih 12 bodova u prva četiri kola i u istom stilu želi da nastavi i nakon večerašnjeg meča. Minhen ima svega dva boda, ali tri vezana kola nije poražen u Cvajti, što će mu biti cilj i u ovoj utakmici. Gosti imaju čak četiri vezana poraza nad ovim rivalom.

5110: LANS - AVR, 20.30
(Fudbal, Francuska 2)

Lans u prva četiri kola ima tri remija i poraz, dok je Avr nakon dva trijumfa na početku Lige dva, zabilježio dva poraza bez postignutog gola. Avr tri vezane utakmice nije poražen u međusobnim okršajima (jedna pobjeda i dva remija), dok je prije toga dva puta uzastopno slavio Lans.

4527: KLUŽ - BOTOŠANI, 20.00
(Fudbal, Rumunija 1)

Da nije krenuo sa minusom od šest bodova Kluž bi sada bio na sedmoj poziciji, dok je ovako još uvek prilično blizu dna tabele. Botošani ima tek jednu pobjedu u prvih osam kola, a vezao je dva poraza od Petrolula i Pandrurija. Kluž je tri puta uzastopno slavio u međusobnim mečevima (3:1, 1:0, 4:0).

7725: KRAJINOVIĆ - GONZALEZ, 20.20
(Tenis, US open)

Krajinović je osvajanjem čelendžera u Kordenosu napravio odličnu uvertiru US opena i ušao u dobar ritam, mada se to može reći i za Gonzalesa, koji je kroz kvalifikacije protutnjao bez izgubljenog seta. Do sada su odigrali jedan međusobni meč i to u Estorilu krajem aprila ove godine, kada je slavio srpski teniser sa 2:0 u setovima.

7748: ĐOKOVIĆ - SOUZA, 20.20
(Tenis, US open)

Najbolji teniser svijeta izgubio je u finalu Sinsinatija, ali ga to sasvim sigurno nije previše poljuljalo, već dodatno motivisalo za US open. Na startu Brazilac Olavo Souza, koji je vezao šest poraza i u velikom je padu forme, pa srpski as ne bi smio da ima nikakvih problema u ovom orkšaju.

7751: DžONSON - FONjINI, 21.35
(Tenis, US open)

Fonjini je u padu forme, vezao je tri poraza na tri različita turnira, uključujući i sam start Sinsinatija, dok je Džonson bio više nego dobar na Vinston Sejlemu, gdje je stigao do polufinala. Ova dva tenisera do sada su se sastala samo jednom u karijeri i to na turniru u Rimu, kada je slavio Fonjini sa 2:0.

7745: NADAL - ĆORIĆ, 02.20
(Tenis, US open)

Ovde se favorit zna. Španac ne bi trebalo da ima težak posao u okršaju sa 19-godišnjim Hrvatom na startu US Opena, mada je, istini za volju, Ćorić dobio njihov jedini međusobni okršaj na turniru u Bazelu prošle godine sa 6:2, 7:6. Ovaj meč sigurno neće biti ni nalik tom, pogotovo što se igra na tri dobijena seta, a Nadal, kome je forma mjesecima već u padu, ipak je veliki favorit u okršaju sa 35. teniserom svijeta.

7850: JOVANOVSKI - ARUABARENA, 17.05
(Tenis, US open)

Nikada nisu igrale jedna protiv druge. Srpska teniserka je u seriji od dva uzastopna poraza, najpre na turniru u Istanbulu, zatim i u Bakuu, pa je njena forma pred nastupajući US Open krajnja nepoznanica možda čak i za nju samu. Nikada se ne zna, ume Beograđanka da prijatno iznenadi, a u okršaju sa 23-godišnjom Špankinjom koja je bolje plasirana (za deset pozicija) na VTA listi, probaće da se domogne drugog kola i prekine mizernu seriju poraza.

7856: IVANOVIĆ - CIBULKOVA, 17.05
(Tenis, US open)

Ana je bila vrlo dobra u Sinsinatiju, ali nije imala riješenje za Serenu Vilijams. Cibulkova je poražena na startu Sinsinatija, nakon čega je stigla do četvrtfinala Nju Hejvena. Do sada su se sastajale četiri puta u karijeri, a rezultat je 2:2

7859: JANKOVIĆ J. - DODIN, 19.05
(Tenis, US open)

Jelena je u Sinsinatiju nagovijestila povratak u formu, dok je Dodin prilično daleko od nje. Francuskinja je posljednji meč dobila na turniru u Konteksevilu, dok je prije toga nanizala četiri poraza. Ove dve teniserke se nisu do sada sastajale u karijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana