НАЈАВА ДАНА Српски тенисери на великој сцени, Бохум јури максималу, Ланс и Авр траже излазак из кризе...

mozzartsport.com
НАЈАВА ДАНА Српски тенисери на великој сцени, Бохум јури максималу, Ланс и Авр траже излазак из кризе...

Погледајте који нас занимљиви спортски догађаји очекују данас

 

 

3039: БОХУМ - МИНХЕН 1860, 20.15
(Фудбал, Њемачка 2)

Бохум игра феноменално на почетку сезоне, освојио је максималних 12 бодова у прва четири кола и у истом стилу жели да настави и након вечерашњег меча. Минхен има свега два бода, али три везана кола није поражен у Цвајти, што ће му бити циљ и у овој утакмици. Гости имају чак четири везана пораза над овим ривалом.

5110: ЛАНС - АВР, 20.30
(Фудбал, Француска 2)

Ланс у прва четири кола има три ремија и пораз, док је Авр након два тријумфа на почетку Лиге два, забиљежио два пораза без постигнутог гола. Авр три везане утакмице није поражен у међусобним окршајима (једна побједа и два ремија), док је прије тога два пута узастопно славио Ланс.

4527: КЛУЖ - БОТОШАНИ, 20.00
(Фудбал, Румунија 1)

Да није кренуо са минусом од шест бодова Клуж би сада био на седмој позицији, док је овако још увек прилично близу дна табеле. Ботошани има тек једну побједу у првих осам кола, а везао је два пораза од Петролула и Пандрурија. Клуж је три пута узастопно славио у међусобним мечевима (3:1, 1:0, 4:0).

7725: КРАЈИНОВИЋ - ГОНЗАЛЕЗ, 20.20
(Тенис, US опен)

Крајиновић је освајањем челенџера у Корденосу направио одличну увертиру US опена и ушао у добар ритам, мада се то може рећи и за Гонзалеса, који је кроз квалификације протутњао без изгубљеног сета. До сада су одиграли један међусобни меч и то у Есторилу крајем априла ове године, када је славио српски тенисер са 2:0 у сетовима.

7748: ЂОКОВИЋ - СОУЗА, 20.20
(Тенис, US опен)

Најбољи тенисер свијета изгубио је у финалу Синсинатија, али га то сасвим сигурно није превише пољуљало, већ додатно мотивисало за US опен. На старту Бразилац Олаво Соуза, који је везао шест пораза и у великом је паду форме, па српски ас не би смио да има никаквих проблема у овом оркшају.

7751: ЏОНСОН - ФОЊИНИ, 21.35
(Тенис, US опен)

Фоњини је у паду форме, везао је три пораза на три различита турнира, укључујући и сам старт Синсинатија, док је Џонсон био више него добар на Винстон Сејлему, гдје је стигао до полуфинала. Ова два тенисера до сада су се састала само једном у каријери и то на турниру у Риму, када је славио Фоњини са 2:0.

7745: НАДАЛ - ЋОРИЋ, 02.20
(Тенис, US опен)

Овде се фаворит зна. Шпанац не би требало да има тежак посао у окршају са 19-годишњим Хрватом на старту US Опена, мада је, истини за вољу, Ћорић добио њихов једини међусобни окршај на турниру у Базелу прошле године са 6:2, 7:6. Овај меч сигурно неће бити ни налик том, поготово што се игра на три добијена сета, а Надал, коме је форма мјесецима већ у паду, ипак је велики фаворит у окршају са 35. тенисером свијета.

7850: ЈОВАНОВСКИ - АРУАБАРЕНА, 17.05
(Тенис, US опен)

Никада нису играле једна против друге. Српска тенисерка је у серији од два узастопна пораза, најпре на турниру у Истанбулу, затим и у Бакуу, па је њена форма пред наступајући US Опен крајња непознаница можда чак и за њу саму. Никада се не зна, уме Београђанка да пријатно изненади, а у окршају са 23-годишњом Шпанкињом која је боље пласирана (за десет позиција) на ВТА листи, пробаће да се домогне другог кола и прекине мизерну серију пораза.

7856: ИВАНОВИЋ - ЦИБУЛКОВА, 17.05
(Тенис, US опен)

Ана је била врло добра у Синсинатију, али није имала ријешење за Серену Вилијамс. Цибулкова је поражена на старту Синсинатија, након чега је стигла до четвртфинала Њу Хејвена. До сада су се састајале четири пута у каријери, а резултат је 2:2

7859: ЈАНКОВИЋ Ј. - ДОДИН, 19.05
(Тенис, US опен)

Јелена је у Синсинатију наговијестила повратак у форму, док је Додин прилично далеко од ње. Францускиња је посљедњи меч добила на турниру у Контексевилу, док је прије тога нанизала четири пораза. Ове две тенисерке се нису до сада састајале у каријери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана