Muslin: Hajmo na detektor laži

Agencije
Muslin: Hajmo na detektor laži

Krasnodar - Trofejni srpski trener Slavoljub Muslin našao se u centru skandala u ruskom fudbalu pošto ga je nekadašnji fudbaler Oleg Samsonov optužio da je uzimao novac od igrača kako bi im davao šansu u prvom timu Krasnodara, kao i da je uzimao procenat pri transferima.

Samsonov se u 28. godini odlučio da prekine karijeru, a optužbe na račun Muslina izgovorio je u intervjuu za jednu televiziju. Sve je krenulo od toga kada je odlukom Muslina odstranjen iz prvog tima Krasnodara.

- Izbačen sam iz tima i zamijenjen drugim igračem. Kasnije sam saznao da je igrač dao pare Muslinu da bi igrao, kada je otpisan iz Lokomotive. Neki momci su mi rekli da je Slavoljub uzimao novac od igrača. Očigledno da su mnogi znali za to. Koliko novca? Ne znam koliko, pola zarade ili 20 odsto, nikada nisam odvajao novac za trenere - rekao je Samsonov.

Na njegove optužbe brzo je reagovao Muslin, koji je odbacio sve njegove riječi.

- Spreman sam da idem na detektor laži. Prvo on, pa ja. Nemam šta da kažem na ovo. Ne mogu da verujem šta je taj momak izjavio. Ne razumem šta mu je trebalo da priča ovakve budalaštine. Samsonov mora da potvrdi ove reči. Nikada nisam učestvovao u transferima. Pitajte ljude u Krasnodaru. Na Samsonova nisam računao u Krasnodaru, jer sam smatrao da ima u timu boljih igrača od njega, to je sve. Čujem da završava karijeru u 28. godini, pošto posle Krasnodara nigde nije ni mogao da se ostvari. I sada traži krivca za svoj lični neuspeh u meni. Treba da ga je sramota - kazao je Muslin, koji je trener Krasnodara bio tri godine u periodu između 2010. i 2013. godine.

Muslinova karijera

Tokom trenerske karijere Muslin je vodio čak 18 klubova. Odlične rezultate postizao je sa Crvenom zvezdom, na čijoj klupi je sjedio prvo od 1999. do 2001, pa onda od 2003. do 2004. godine. Kasnije je dugo vremena radio u ruskim klubovima, a posljednji klub koji je predvodio bio je Standard iz Liježa 2015. godine. Trenutno je bez angažmana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana