Mozzart најаве: Хоће ли Родни и Дел Бој постати милионери?

mozzartsport.com
Mozzart најаве: Хоће ли Родни и Дел Бој постати милионери?

Погледајте који нас то интересантни догађаји чекају данас...

2571: ДУНДАЛК – ШАМРОК, 21.00 (Фудбал, Ирска 1)

Домаћин се послије елиминације од БАТЕ Борисова из даље борбе у Лиги шампиона преоријентисао на домаћи шампионат гдје је тренутно лидер на табели. У посљедњих пет утакмица ирске Премијер лиге убиљежили су три побједе и два ремија. Побједили су Дери, Сент Патрик и Галвеј, а одиграли неријешено с Лонгфордом, односно Бохемијансом у претходном колу. Шамрок заузима трећу позицију, а њихов скор из претходних пет утакмица гласи двије побједе (Лонгфорд и Корк Сити), два пораза од Сент Патрика у Лига купу и првенству и један неријешен исход против екипе Слиго у претходном колу.

2334: МИЛВОЛ - ПИТЕРБОРО, 20.45 (Фудбал, Енглеска, ЛДВ куп)

Омиљени фудбалски клуб чувене браће Тротер игра у очајној форми. У Лиги 1 (Енглеска 3) нижу пораз за поразом. У посљедњих пет мечева четири пута су губили и то са минимум два гола у својој мрежи на свакој утакмици, а једном су успјели да одиграју са Сканторпом. Питерборо није много бољи. Разлика је у једној побједи коју су остварили у мечу против Колчестера. Слично стоје и на табели, Милвол је на 19, а Питерборо на 18. позицији.

2321: ХАРТЛПУЛ - ШЕФИЛД ЈУН, 20.00 (Фудбал, Енглеска, ЛДВ куп)

Хартлпул је поражен на претходна три меча у Енглеској 4 и то од Стивениџа, Борнмаута и Карлајла. Претходно су били бољи од Јорка и Њупорта. Шефилд је с друге стране у прилично доброј форми. У посљедњих пет утакмица Енглеске 3 изгубили су само једном и то од Фулама, а били су бољи од Честерфилда, Питербороа, Блекпула и Свиндона. Хартлпул је на шестом мјесту у Енглеској 4, а Шефилд на другој позицији Енглеске 3.

2322: ЛУТОН - ЛЕЈТОН, 20.15 (Фудбал, Енглеска, ЛДВ куп)

Лутон је у посљедњих пет мечева у Енглеској 4 четири пута губио и једном ремизирао. Губили су од Бристола, Јеовила, Стоук Ситија (у Лига купу) и Портсмута. Неријешено (2:2) одиграли су са Оксфордом. Лејтон је лидер на табели. Побјеђивали су на четири претходне утакмице (Даг & Ред, Стивениџ, Њупорт и Бристол Роверсе), а изгубили утакмицу Лига купа од Милтон Кинза.

7828: В. ТРОИЦКИ - Ф. ТИЈАФО, 21.35  (Тенис, УС опен)

Виктор се први пут састаје са седамнаестогодишњим Американцем који се налази на 257. мјесту АТП листе. У посљедњих 10 мечева Тијафо је пет пута побјеђивао и исто толико пута губио. Троицки који је на 22 мјесту листе ипак је фаворит у овом мечу, али то резултати у посљедње вријеме не потврђују. Наиме, налази се у црној серији од шест везаних пораза, а посљедњи пут славио је на Вимблдону против Дастина Брауна.

7785: Р. ГАСКЕ - Т. КОКИНАКИС, 18.20 (Тенис, УС опен)

Француз се први пут састао са Аустралијанцем Кокинакисом недавно у Синсинатију и био бољи. Гаске заузима високу 12. позицију на АТП ранг-листи, а ове године уписао је седам побједа и три пораза. Аустралијанац је на 71. мјесту, а његов овогодишњи скор у претходних десет мечева гласи шест побједа и четири изгубљена меча.

7791: Р. ФЕДЕРЕР - Л. МАЈЕР 20.20 (Тенис, УС опен)

Други рекет свијета у периоду од 2005. до 2015. шест пута се састајао са Мајером и сваки пут га побјеђивао. Нијемац је у овом случају аутсајдер како по АТП листи (216. позиција) тако и по резултатима које је остварио у претходних 10 мечева (двије побједе и осам пораза). Федерер је тријумфовао у сваком од десет посљедњих мечева, осим у оном са Ђоковићем на Вимблдону.

7832: С. ВАВРИНКА - А. РАМОС, 23.05 (Тенис, УС опен)

Ова два тенисера укрштала су рекете четири пута до сада, и сваки пут Швајцарац је био бољи. Два пута 2012, и исто толико пута наредне 2013. Вавринка који је пети играч свијета, у посљедњих десет мечева има половичан учинак - пет пута је побјеђивао и исто толико пута изгубио. Али је у предности у односу на Шпанца Алберта Рамоса који је на 58. позицији АТП ранг-листе. Интересантно је да и Рамос има идентичан однос побједа и пораза као и Швајцарац…

7787: Е. МАРИ - Н. КИРЈОС, 01.05 (Тенис, УС опен)

Енди је Кирјоса до сада побјеђивао три пута. Најпре 2014. на Мастерсу у Канади, а затим и на овогодишњем Аустралијан опену и Ролан Гаросу. Аустралијанац, који је 37. на АТП листи, је на посљедњих десет мечева шест пута побјеђивао и четири пута губио, док је Мари, који се налази на позицији број три, на истом броју мечева два пута био поражен (недавно од Федерера у Синсинатију), а осам пута тријумфовао.

7874: Д. КОВИНИЋ - А. КРУНИЋ, 20.20 (Тенис, УС опен)

Црногорка и Српкиња никада раније нису играле једна против друге. Подгоричанка Данка Ковинић је 81. на WTA листи, а на посљедњих десет мечева уписала је шест побједа и четири пораза. Александра Крунић (65. налисти) је на посљедњих десет мечева седам пута губила и три пута побјеђивала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана