Liverpul pao u 92, remi u Ljvovu

Agencije
Liverpul pao u 92, remi u Ljvovu

Ekipa Viljareala savladala je Liverpul 1:0 (0:0), dok su Šahtjor i Sevilja remizirali u Ljvovu 2:2 (2:1) u prvim mečevima polufinala Lige Evrope.

Duel na El Madrigalu odlučen je tek u nadoknadi vremena, pošto prethodno nismo vidjeli previše kvalitetnog fudbala.

Ipak, da domaći sastav na revanš na Enfild ode sa prednošću učinio je rezervista Andrijan Lopes u 92. minutu, poslije nesebičnog dodavanja Denisa Suaresa.

S druge strane, daleko više uzbuđenja viđeno je na Ljvov Areni, gdje je aktuelni šampion uspio da izbjegne poraz. Andalužani su prvi poveli, golom Vitola već u šestom minutu, ali su 'Rudari' brzo stigli do preokreta. Najprije je Marlos izjednačio u 23. minutu, da bi Taras Stepanenko desetak minuta kasnije, na asistenciju strelca prvog pogotka, lako zatresao mrežu sa svega metar.

Međutim, domaćin je odlučio da se brani u posljednjih dvadesetak minuta susreta, a to mu se obilo o glavu poslije faula Fakunda Fereire u kaznenom prostoru i sigurne realizacije Kevina Gameira sa bijele tačke.

Revanš susreti na programu su narednog četvrtka, dok je veliko finale zakazano za 18. maj na stadionu Sent Jakob-Park u Bazelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana