Ливерпул пао у 92, реми у Љвову

Агенције
Ливерпул пао у 92, реми у Љвову

Екипа Виљареала савладала је Ливерпул 1:0 (0:0), док су Шахтјор и Севиља ремизирали у Љвову 2:2 (2:1) у првим мечевима полуфинала Лиге Европе.

Дуел на Ел Мадригалу одлучен је тек у надокнади времена, пошто претходно нисмо видjели превише квалитетног фудбала.

Ипак, да домаћи састав на реванш на Енфилд оде са предношћу учинио је резервиста Андријан Лопес у 92. минуту, послijе несебичног додавања Дениса Суареса.

С друге стране, далеко више узбуђења виђено је на Љвов Арени, гдjе је актуелни шампион успио да избјегне пораз. Андалужани су први повели, голом Витола већ у шестом минуту, али су 'Рудари' брзо стигли до преокрета. Најприје је Марлос изједначио у 23. минуту, да би Тарас Степаненко десетак минута касније, на асистенцију стрелца првог поготка, лако затресао мрежу са свега метар.

Међутим, домаћин је одлучио да се брани у посљедњих двадесетак минута сусрета, а то му се обило о главу послије фаула Факунда Фереире у казненом простору и сигурне реализације Кевина Гамеира са бијеле тачке.

Реванш сусрети на програму су наредног четвртка, док је велико финале заказано за 18. мај на стадиону Сент Јакоб-Парк у Базелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана