Klopa boli glava od promašaja

Agencije
Klopa boli glava od promašaja

Liverpul - Biti trener ekipe Liverpula nije nimalo lak posao, a to je na svojoj koži osjetio Jirgen Klop koji nikako da "redse" potpuno vrati na puteve stare slave, a novi šok doživio je u trećoj rundi Liga kupa gdje je njegov tim izgubio od Lestera sa 0:2.

Izveo je kombinovanu ekipu protiv "lisica" i ona je dobro igrala jedan dio utakmice, ali onda je uslijedio šok u drugom poluvremenu poslije golova Šinđija Okazakija i Islama Slimanija. Nijemac nije mogao da sakrije razočaranje i pomalo mu je već dosta poraza od realno slabijih ekipa. Ove sezone u prvenstvu su njegovom timu već otkidali bodove Barnli i Votford.

- U prvom poluvremenu smo prikazali zaista dobar fudbal. Imali smo dobre trenutke, ali fudbal je igra koja se sastoji od 90 minuta. Umoran samo od činjenice da propuštamo takve šanse za golove kao u ovom meču. Lester je uspio da preživi jer nismo bili dovoljno efikasni. Oni su do golova stizali previše lako - istakao je Klop.

Njegov tim ne igra dobro ni u Premijer ligi gdje nakon pet kola kasni isto toliko bodova za vodećim dvojcem iz Mančestera. Liverpul nikako da zaigra po želji Nijemca i on pomalo već gubi strpljenje. Nakon dugo vremena u startnoj postavi protiv Lestera bio je srpski igrač Marko Grujić koji nije pružio partiju koja mu može "kupiti" nove minute u nastavku sezone. Ova dva tima igraće u subotu, kada je na programu meč Premijer lige.

- Znali smo i pre da igraju na kontre, da imaju brze napadače i dobra krila. Ako budemo igrali kao sada u prvom poluvremenu, ali sa više koncentracije da realizujemo svoje šanse, onda ćemo pobediti u subotu. Ne smemo da klonemo duhom, u prvom poluvremenu smo igrali kratkim pasovima, što je naš stil, ali u drugom nas je Lester naterao na greške. Nismo dali gol u prvom poluvremenu, takav je fudbal ponekad, kažnjeni smo - rekao je Grujić.

Drugi srpski fudbaler u timu Liverpula Lazar Marković je utakmicu protiv Lestera presjedio na klupi.

Bajern stopirao transfer Kutinja

Tokom ljetnjeg prelaznog roka puno se pričalo o prelasku Filipea Kutinja iz Liverpula u Barselonu. Samo se čekala zvanična potvrda transfera, ali na kraju do nje nije došlo i Brazilac je ostao u Engleskoj, čini se protiv svoje volje. Liverpul nije pustio Kutinja i mnogi smatraju da to nije bio naročito dobar potez, ali najnovije informacije ukazuju na to da "redsi" nisu bili toliko tvrdoglavi, jer su čak našli zamjenu u vidu Tomasa Milera za kojeg su Bajernu nudili 100 miliona evra. Međutim, "bavarci  " nisu htjeli ni da čuju za takvu mogućnost, pa je propao sav posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana