Gordi Albion siguran u Podgorici

B92
Gordi Albion siguran u Podgorici

Fudbaleri Engleske savladali su Crnu Goru u gostima rezultatom 5:1 i tako došli do druge pobjede u kvalifikacionom ciklusu za EURO 2020.

Engleska je bez većih problema savladala Crnu Goru rezultatom 5:1 u drugom kolu kvalifikacionog ciklusa, golovima koje su postizali Majkl Kin i Ros Barkli, pa su došli u jako lepu situaciju na samom startu kvalifikacija.

Do vođstva su došli poslije pola časa igre, kada je Majkl Kin zatresao mrežu “Sokolova” , da bi fudbaler Čelsija Ros Barkli poslije 8 minuta fudbala postigao i drugi pogodak za Engleze.

Isti igrač je povisio na 3:1 u 59. minutu da bi u 71. jedan od najboljih strelaca engleskog fudbala, Hari Kejn, postavio rezultat na 4:1 nakon asistencije fudbalera Mančester Sitija, Rahima Sterlinga, koji je postavio konačnih 5:1 za Englesku u 81. minutu utakmice.

Susret između tzv Kosova* i Bugarske se igrao na stadionu Fadilj Fokri u Prištini, a meč je završen bez pobjednika pošto su obe reprezentacije postigle po jedan gol.

Bugari su preko Božikova u 39. minutu poveli, iako je tzv Kosovo* imalo veći posjed lopte i terensku inicijativu. Do izjednaćenja su došli preko Zenelija u 61. minutu utakmice.

Engleska je prva sa 6 bodova i gol razlikom 10:1, a Bugarska druga sa jednim osvojenim bodom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana