Фантастичним голом Бејл испунио сан

Klix.ba
Фантастичним голом Бејл испунио сан

Валенсија - Побједу мадридском Реалу у финалу Купа краља донио је фантастичним поготком Герет Бејл.

Велшанин истиче како је ово испуњење сна, не само због поготка којег је постигао.

Поготком за побједу против Барселоне у финалу Купа краља Герет Бејл је оправдао силне еуре што је Реал Мадрид исплатио Тотенхему за његово довођење. Велшки репрезентативац је након сусрета најавио поход и на преостала два трофеја.

"Ово је испуњење сна, не само зато што сам постигао погодак већ и због рада цијеле екипе. Освојили смо први од три преостала трофеја и борићемо се и за друга два, али већ сада требамо размишљати о првој сљедећој утакмици", навео је он.

Постигао је фантастичан погодак када је морао отићи далеко ван терена да би се отхрвао Марку Бартри и дошао прије њега до лопте.

"Био сам у пуном налету, Бартра ме одгурнуо и покушао ми блокирати путању, али није успио. Морао сам га заобићи да бих дошао до лопте. Пресретан сам због поготка, али цијела екипа је једнако заслужна. Ово је било савршено вече", истакао је Бејл.

Пепе је био одушевљен Бејловим могућностима и начином на који је дошао до поготка.

"Снага и могућности Бејла код тог поготка били су невјероватни. Пресретан сам, ово је мој други Куп краља у Реаловом дресу, цијела екипа дисала је као један", додао је Португалац.

Одушевљен наступом Реал Мадрида био је и Кристијано Роналдо, који је с трибина пратио двобој након што је испао из кадра због повреде.

"Екипа је била фантастична, знала је како доћи до побједе и потпуно је заслужила створивши више прилика. Јако сам сретан, ово је први трофеј сезоне и желимо и преостала два. Желио сам играти, али није још вријеме, саиграчи су одрадили фантастичан посао. Надам се да ћу се вратити до сриједе, а ако не, онда до реванш сусрета полуфинала Лиге шампиона", рекао је Роналдо, а преноси Кlix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана