Ђоковић тренира у Монте Карлу са Раонићем и Крајиновићем

Blic.rs
Ђоковић тренира у Монте Карлу са Раонићем и Крајиновићем

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић увелико се припрема за нову сезону. Ђоковић, који је у 2014. освојио седам титула, тренутно је у Монте Карлу.

Новак је протеклих дана тренирао са осмим играчем свијета, Милошем Раонићем и колегом из Дејвис куп репрезентације Србије, Филипом Крајиновићем, а ту су и Жоао Соуза, Андреас Сепи, Марко Чекинато, Матео Виола, Сергеј Бубка јуниор, Уго Нис, Стефано Наполитано и Пјетро Рондони. Сви су у ATP Транинг кампу у Монте Карлу, који је отворен још 1990, пише Блиц.

Блага клима у Монаку током децембра омогућава играчима да вјежбају на тврдој подлози, тако да Ноле није имао потребе за одласком у неке топлије крајеве.

Ђоковићу и играчима који су са њим у кампу дозвољено је да користе све погодности "Монте Карло Кантри клуба" укључујући и теретану, ресторан, услуге масаже. Такође им је дозвољено да користе атлетску стазу на оближњем стадиону "Луј II".

Ђоковић, Раонић и остали играчи такође су били позвани да се придруже традиционалном божићној хуманитарној акцији "Монте Карло кантри клуба" у којој је учествовао и фудбалски клуб Монако, један од клубова за које Ђоковић навија.

Иначе, Ђоковић ће први меч у 2015. одиграти на егзибицији у Абу Дабију, "Мубадала свјетски тениски шампионат". Турнир се одржава од 1. до 3. јануара, а поред Новака тамо ће бити и Рафаел Надал, Енди Мареј, Станислас Вавринка, Николас Алмагро и Фелисијано Лопез. После тога, Ђоковић од 4. јануара игра на турниру у Дохи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана