Bolitijeri na Novakovoj konferenciji: Počastvovan sam

B92
Bolitijeri na Novakovoj konferenciji: Počastvovan sam

Nik Bolitijeri, legendarni američki teniski trener, pojavio se na konferenciji Novaka Đokovića i odao počast srpskom igraču.

Bolitijeri je tokom karijere trenirao brojne velikane svjetskog tenisa među kojima su Andre Agasi, Džim Kurijer, Monika Seleš, Marija Šarapova, Venus i Serena Vilijams, Martina Hingis, Kei Nišikori, Boris Beker...

On se poslije pobjede Đokovića nad Manarinom pojavio na konferenciji i rekao ono što često govori: „Pokušavam da pronađem slabost u tvojoj igri i ne uspijeva mi", rekao je Bolitijeri, pa je uslijedio odgovor Đokovića koji se iznenadio njegovim prisustvom:

„Gospodine Bolitijeri, vau."

„Volio bih ovo da kažem. Ti si veliki kredit za ovaj sport i mnogo mi se sviđa koliko si skroman kada su u pitanju rekordi koje obaraš i poštovanje koje imaš prema ovom sportu. Počastvovan sam što te poznajem", dodao je Bolitijeri, pa je uslijedio novi odgovor Đokovića:

„Hvala ti, Nik. Ja sam počastvovan što prisustvuješ mojoj konferenciji za novinare. Hvala ti mnogo što si došao. Oduševljen sam. Ovo je definitivno obilježilo ovu konferenciju", rekao je srpski teniser.

Đoković je u srijedu pobedom protiv Manarina stigao do novog rekorda jer je vezao 30. Gren slem pobjedu što niko prije njega nije uspio da uradi.

U narednom kolu igraće protiv Kverija ili Belučija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana