Болитијери на Новаковој конференцији: Почаствован сам

Б92
Болитијери на Новаковој конференцији: Почаствован сам

Ник Болитијери, легендарни амерички тениски тренер, појавио се на конференцији Новака Ђоковића и одао почаст српском играчу.

Болитијери је током каријере тренирао бројне великане свjетског тениса међу којима су Андре Агаси, Џим Куријер, Моника Селеш, Марија Шарапова, Венус и Серена Вилијамс, Мартина Хингис, Кеи Нишикори, Борис Бекер...

Он се послије побједе Ђоковића над Манарином појавио на конференцији и рекао оно што често говори: „Покушавам да пронађем слабост у твојој игри и не успијева ми", рекао је Болитијери, па је услиједио одговор Ђоковића који се изненадио његовим присуством:

„Господине Болитијери, вау."

„Волио бих ово да кажем. Ти си велики кредит за овај спорт и много ми се свиђа колико си скроман када су у питању рекорди које обараш и поштовање које имаш према овом спорту. Почаствован сам што те познајем", додао је Болитијери, па је услиједио нови одговор Ђоковића:

„Хвала ти, Ник. Ја сам почаствован што присуствујеш мојој конференцији за новинаре. Хвала ти много што си дошао. Одушевљен сам. Ово је дефинитивно обиљежило ову конференцију", рекао је српски тенисер.

Ђоковић је у сриједу победом против Манарина стигао до новог рекорда јер је везао 30. Грен слем побједу што нико прије њега није успио да уради.

У наредном колу играће против Кверија или Белучија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана