Беговић мијења Касиљаса

Агенције
Беговић мијења Касиљаса

Енглески таблоид "Mirror" тврди да би репрезентативни голман Босне и Херцеговине Амсир Беговић могао постати становник Мадрида.

Ера Икера Касиљаса у Реал Мадриду, по свему судећи, ближи се крају. Идеална прилика за медије да почну са лицитацијом око имена његовог насљедника. Тако је "Mirror" објавио да тренер Реала Карло Анћелоти гледа ка Енглеској, односно да је заинтересован за услуге Беговића, који већ неколико сезона у континуитету сјајно брани како за Стоук, тако и за репрезентацију БиХ. Медији су прошле сезоне у ово доба Беговића селили и у Барселону, али је сјајни чувар мреже остао у Стоуку. Власник Стоука Потер Коутс се нада да ће са 27-годишњим бх. голманом продужити уговор, који истиче за двије године.

Истовремено портал Goal.com преноси да би Самир Радовац, млади везиста Сарајева, каријеру ускоро могао да настав ван граница БиХ.

Након што је за њега интерес показало неколико европских клубова, енглески медији тврде како би Радовац ускоро могао завршити у редовима Астон Виле. Радовац је стандардан члан ударне поставе ФК Сарајево, капитен је У-19 селекције БиХ, а већ је добио и неколико позива за У-21 тим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана