Ана: Уопште не размишљам о повлачењу

Срна
Ана: Уопште не размишљам о повлачењу

Ана Ивановић разочарана је тиме што јој се вриједан рад не враћа резултатима и додаје да јој је недостајало самопоуздања у мечу првог кола са Денизом Алертовом.

Ана је у првом сету имала сет лопту, али је на крају изгубила са 7:6, 6:1 и другу годину у низу испала је већ на старту УС опена.

"На сет лопти сам се двоумила и промашила сам форхенд, мислим да ми је недостајало самопоуздања да приведем први сет крају. У другом сет нисам желела да будем толико агресивна како бих смањила број грешака, али на крају сам их направила више. Тешко је наћи равнотежу између офанзиве и остајање у поену", рекла је Ана и додала:

"Веома сам разочарана, и ручни зглоб ми се поново упалио.... Заиста осећам да поседујем таленат да се вратим у врх, али много је фактора... Много сати проводим на терену и у теретани и фрустрирајуће је што не добијам ништа заузврат, а осећам да сам се свим срцем дала раду".

Ивановићева истиче да ју је током ове године форхенд често издавао и додаје:

"А форхенд је моје најјаче оружје. Морам да се помирим са тиме да нисам награђена за труд и марљив рад, а онда и да установим зашто се то дешава и шта могу другачије да урадим":

На питање да ли размишља о повлачењу, Ана је одговорила:

"Не, уопште не, само морам да установим шта се догађа. Имала сам и раније падове током каријере, тешке периоде, није ми први пут да пролазим кроз ово, само ме боли јер знам коико сам уложила. Ништа се не дешава преко ноћи, повратак ће бити процес".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана