Жељезничар нуди сићу за Вукотића

Д. П.
Жељезничар нуди сићу за Вукотића

Бањалука - Капитен Крупе и члан идеалног тима Премијер лиге прошле сезоне Александар Вукотић могао би да напусти овај клуб, али сигурно неће прећи у Жељезничар који је послао понуду од свега 30.000 марака.

Такав потез помало је изненадио челника клуба Драгомира Илића који је нагласио да понуда није ни разматрана.

- То је срамно ниска понуда и нема потребе да је коментаришем. Слично је било и у случају Ирфана Јашаревића, јер је Жељезничар нудио 20.000 евра, а ми смо га платили 1.500 евра више. Треба ли уопште да помињем колико су играчи код нас напредовали - рекао је Илић.

Вукотић је неколико пута изјављивао да жели да иде, али се много пита и Крупа јер има важећи уговор. Илић је нагласио да ће он остати све док не стигне задовољавајућа понуда и за њега и за клуб. Процјењује се да је његова цијена око 300.000 евра, па је понуда из Сарајева заиста мизерна.

Вукотић је био члан прве поставе Крупе у побједи против Текстилац Корта у Дервенти (1:0). Стријелац у посљедњем припремном мечу пред старт Премијер лиге БиХ био је Елвир Кољић. Екипи би данас требало да се прикључе Македонац Страхиња Крстевски и Лазар Николић из Србије који ће неко вријеме провести на проби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана