Желите ли да идете на финале Roland Garrosа? Пријавите се до 29. маја!

M:tel
Желите ли да идете на финале Roland Garrosа? Пријавите се до 29. маја!

Свим корисницима м:тел OPEN IPTV-а, од уторка, 23.5, подсјећамо, омогућено је да се пријаве на mail адресу [email protected], уколико желе да као поклон за своје повјерење добију путовање за двије особе на финале Roland Garros-а!Као и у сваком спорту, и овдје је најважнији – тимски дух. Како бисте се пријавили, а можда и освојили пут у Париз, тим мора да буде састављен од 2 особе.

Пријава коју шаљете на mail [email protected] треба да садржи:

- Фотографију на којој се види тим који гледа неки спортски догађај

- 5 разлога зашто баш ваш тим треба да добије 2 карте АТП Roland Garros

- Скениран рачун за неку OPEN IPTV услугу за претходни мјесец

- Те контакт подаци (пуно име и презиме и број телефона)

Пријаве је могуће слати до 29.05. до поноћи. Пристигле фотографије ће бити објављене наредни дан, 30.05, на Facebook страници компаније м:тел, а бар један члан тима треба да има лични Facebook налог, те је потребно да на свом Facebook зиду подијели фотографију пријављену на конкурс и објаву стави на "јавно". Стручни жири компаније м:тел ће 02.06. одабрати једну екипу која ће 10.06. отпутовати у Париз и присуствовати финалу АТП Roland Garrosа. Све трошкове путовања, два ноћења и карте за финале сноси компанија м:тел, као поклон корисницима OPEN-а који и даље могу да уживају у Спорт Клуб и Аренаспорт каналима у основном Опен IPTV пакету.

Детаљне услове конкурса потражите ОВДЈЕ.

Искористи јединствену прилику, одабери пријатеља и пријавите се за пут у Париз! Уживајте у врхунским спортским каналима Спорт Клуб-а, Арене Спорт и Еуроспорт-а у оквиру Опен IPTV-а. м:тел вас води уживо у сам центар спортских збивања, и то на финале Roland Garrosа у Париз. Будите дио спектакла, једног од најпрестижнијих спортских догађаја

м:тел – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана