Za Krupu i bod veliki kao kuća

Darko Pašagić
Za Krupu i bod veliki kao kuća

Banjaluka - U taboru Krupe svjesni su snage aktuelnog šampiona Zrinjskog, ali se nadaju da mogu ostati neporaženi u susretu 15. kola Premijer lige BiH u kome u subotu od 13 časova dočekuju Mostarce.

U prošloj sezoni ova dva rivala dva puta su igrala u Krupi na Vrbasu i oba susreta su završila neriješeno, što daje nadu izabranicima Slobodana Starčevića da ponovo mogu ostati neporaženi. Međutim, strateg premijerligaša iz kanjona Tijesno svjestan je da će do toga biti veoma teško doći.

- Dolazi nam u goste tim o kome ne vrijedi trošiti puno riječi. Sama činjenica da su godinama u samom vrhu, da su dva puta uzastopno šampioni sve govori. Igraju veoma organizovano, čvrsto u odbrani i naša je šansa da iz brzih kontranapada pokušamo nešto više - naglasio je Starčević.

U kombinaciji za prvi tim poslije duže pauze biće Ajdin Redžić, a van stroja su Miljan Ljubenović i Nusmir Fajić.

- Ljubenović je u susretu protiv Slobode povrijedio koljeno, dok je Fajić imao povredu butnog mišića i sigurno će propustiti ovaj susret. Sa Redžićem moramo biti oprezni, jer je dugo pauzirao, ali očekujem da zaigra bar dio ove utakmice - nastavio je Starčević.

Strateg Krupe je istakao da ovaj meč predstavlja pravo zagrijavanje za ono što njegov tim očekuje u narednim danima.

- Pred nama su dva četvrtfinalna meča Kupa BiH protiv Rudar Prijedora 22. i 29. novembra u kojima je cilj prolaz u završnicu najmasovnijeg takmičenja. Osim toga, tu su i prvenstveni dueli u Zenici protiv Čelika, na našem stadionu sa GOŠK-om te gostovanje u Doboj Kaknju kod Mladosti. U ovim mečevima treba da tražimo bodove koji će nas odvesti u Ligu za prvaka - dodao je Starčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana