За Крупу и бод велики као кућа

Дарко Пашагић
За Крупу и бод велики као кућа

Бањалука - У табору Крупе свјесни су снаге актуелног шампиона Зрињског, али се надају да могу остати непоражени у сусрету 15. кола Премијер лиге БиХ у коме у суботу од 13 часова дочекују Мостарце.

У прошлој сезони ова два ривала два пута су играла у Крупи на Врбасу и оба сусрета су завршила неријешено, што даје наду изабраницима Слободана Старчевића да поново могу остати непоражени. Међутим, стратег премијерлигаша из кањона Тијесно свјестан је да ће до тога бити веома тешко доћи.

- Долази нам у госте тим о коме не вриједи трошити пуно ријечи. Сама чињеница да су годинама у самом врху, да су два пута узастопно шампиони све говори. Играју веома организовано, чврсто у одбрани и наша је шанса да из брзих контранапада покушамо нешто више - нагласио је Старчевић.

У комбинацији за први тим послије дуже паузе биће Ајдин Реџић, а ван строја су Миљан Љубеновић и Нусмир Фајић.

- Љубеновић је у сусрету против Слободе повриједио кољено, док је Фајић имао повреду бутног мишића и сигурно ће пропустити овај сусрет. Са Реџићем морамо бити опрезни, јер је дуго паузирао, али очекујем да заигра бар дио ове утакмице - наставио је Старчевић.

Стратег Крупе је истакао да овај меч представља право загријавање за оно што његов тим очекује у наредним данима.

- Пред нама су два четвртфинална меча Купа БиХ против Рудар Приједора 22. и 29. новембра у којима је циљ пролаз у завршницу најмасовнијег такмичења. Осим тога, ту су и првенствени дуели у Зеници против Челика, на нашем стадиону са ГОШК-ом те гостовање у Добој Какњу код Младости. У овим мечевима треба да тражимо бодове који ће нас одвести у Лигу за првака - додао је Старчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана