Вук Радивојевић, капитен Игокее, послије пораза од Морнара: Долазак тројице нових узео данак

Милан Зубовић
Вук Радивојевић, капитен Игокее, послије пораза од Морнара: Долазак тројице нових узео данак

Лакташи - Кошаркашима Игокее није пошло за руком да побиједе Морнар на свом терену и у надигравању са екипом из Бара поражени су са 79:93.

Резултат је много више ишао на руку гостујућој екипи која је направила нови корак ка плеј-офу и право мало чудо морало би да се догоди па да изгуби тренутну позицију на табели за коју се бори са Партизаном. Барани би морали да изгубе све три утакмице до краја, а "црно-бијели" да добију сва три меча па да их престигну, што је тешко очекивати. С друге стране, Игокеа је обезбиједила опстанак, а не може се умијешати у борбу за плеј-оф, тако да ће преостале утакмице искористити за уигравање тима пред најважнији дио сезоне, а то је одбрана титуле шампиона БиХ. Игокеа није играла добро у одбрани и велики број примљених поена посљедица је неуиграности новајлија.

- Имали смо добрих тренутака у овој утакмици, али то није било довољно да се побиједи екипа каква је Морнар. Оно што мене брине је да поједини играчи не испуњавају задатке које поставим пред њих. Морамо подићи ниво игре и у одбрани и у нападу. Дерек Нидам јесте добар играч, али му нисмо смјели дозвољавати да лако шутира и то је оно на чему морамо радити у наредном периоду када су у питању играчи сличног типа - изјавио је тренер Игокее Драган Бајић.

Слично мисли и капитен Вук Радивојевић.

- Играли смо добро у појединим тренуцима меча, међутим, имамо три нова играча и то је узело свој данак. Успели смо да се вратимо у трећој четвртини, али нисмо имали снаге да у истом ритму играмо до краја утакмице, тако да је Морнар потпуно заслужено победио - казао је Радивојевић.

У наредном колу Игокеа ће гостовати код Цибоне у Загребу.

Партизану само теоретске шансе

Кошаркаши Партизана савладали су Мегу са 89:73 (22:14, 27:17, 22:21, 18:21), у утакмици 19. кола АБА лиге и сачували теоретске шансе у борби за плеј-оф. Пред 6.000 гледалаца у дворани "Александар Николић" екипу су до побједе против Меге предводили Бонџа Си и Најџел Вилијамс-Гос са по 17 поена, док су се код гостију издвојили Влатко Чанчар са 12 и Никола Ребић са 11 поена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана