Владан Ђурђевић, Добојлија у дресу Борца: Уживао сам, хвала публици

Д. Р.
Владан Ђурђевић, Добојлија у дресу Борца: Уживао сам, хвала публици

Добој - Највећи аплауз приликом додјеле појединачних награда на турниру у Добоју добио је рукометаш Борца м:тел Владан Ђурђевић.

Сасвим разумљиво, јер је град на Босни родно мјесто деснокрилног рукометаша а у матичној Слоги направио је и прве рукометне кораке. Ово му је друга сезона у дресу Борца, али Добојлије још нису заборавили да је он решетао мреже док је био у Слоги, баш као што то сада ради у "црвено-плавом" дресу. Ђурђевић је приказао одличну игру на ТВ турниру те заузео мјесто у најбољој постави.

- Увијек је лијепо вратити се пред домаћу публику, јесте да нисам играо у дресу Слоге, али као да јесам. Било је одлично уживао сам ових пет дана и могу само да захвалим домаћинима и публици на подршци - рекао је Ђурђевић.

Њему је "за длаку" измакла и титула најбољег стријелца, јер је имао исти број погодака као најбољи играч турнира Магнус Ландин (28), али је Данац понио то звање јер је постигао мање голова из пенала. Што се тиче наступа Борца, Ђурђевић је задовољан већином утакмица.

- Уписали смо побједу и три пораза, али треба имати на уму да су нам ово биле прве утакмице. Јако смо тренирали претходних двадесетак дана, па су ноге још тешке. Ипак, игра против Слоге и Санкт Петербурга, па добрим дијелом и Татрана била је доста добра. Против Винтертура смо били лоши, али мислим да је и умор одиграо своју улогу. Добро су нам дошле ове утакмице, а сада настављамо припреме за првенство - рекао је Ђурђевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана