Вицо Зељковић нови предсједник Борца

Вицо Зељковић нови предсједник Борца 19.06.2018 21:24 | nezavisne.com

Вицо Зељковић, досадашњи потпредсједник ФК Борац вечерас је на ванредној изборној сједници Скупштине клуба именован за новог предсједника.

Он ће на овој позицији насљедити Бранка Ковачевица који је недавно поднио оставку, а иста је усвојена вечерас. Досадашњи челници клуба Скупштини су предочили извјештај о раду за период од 1.1.2017. до 31.05.2018. који је такође усвојен.

На сјединици Скупштине одрзаној на Градском стадиону у Бањалуци осим оставке Ковачевића усвојене су и оставке чланова Управног одбора Дарка Милуновића, Ведрана Пушића, Дамира Пушића и Светозара Петковића.

Одлуку о учешћу Фудбалског клуба Борац наредне сезоне у БХ. Телеком Премијер лиги Босне и Херцеговине донијеће Европске фудбалске асоцијација (УЕФА), одлучено је на данашњој сједници Извршног одбора Ногометног/Фудбалског савеза БиХ.

Зељковић је прије ове одлуке Савеза рекао да каква год она била, Борац се спрема за наредну сезону.

“Циљ је да до полусезоне очистимо све дугове, који износе око 2,1 милион КМ. Ту наравно не улазе струја, вода и порез. У сриједу ћемо извршити прозивку фудбалера и почећемо припреме за наредну сезону”, јасан је био Зељковић.

Он је истакао да су челници тима са Градског стадиона недавно имали састанак са Игором Радојичићем, градоначелником Бањалуке, који је обећао помоћ Борцу.

“Не ради се о новчаној помоћи јер то није реално. Град ће нам помоћи око инфраструктуре. Циљ је да до почетка сезоне завршимо ограду на југу и поставимо нови семафор. Уједно смо и тражили локацију за нови помоћни терен, а уз постојећи желимо да направимо балон. Школа Борца функционише стабилно и ускоро можемо да очекујемо играче који ће бити окосница првог тима Борца”, закључио је раније Вицо Зељковић.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица