Veličanstven doček Brankici Mihajlović u rodnom gradu

Srna
Veličanstven doček Brankici Mihajlović u rodnom gradu

Brčko - U Brčkom je danas priređen doček za odbojkašicu Brankicu Mihajlović, koja je sa selekcijom Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojila srebrnu medalju.

Brankicu su u rodnom gradu dočekali porodica, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Skupštine Brčko distrikta Đorđa Kojić i oko 2.000 sugrađana.


Mihajlovićeva je rekla da je ponosna na svoje sugrađane koji su je podržavali sve vrijeme dok je igrala na olimpijskom turniru i koji su joj priredili ovakav doček.

"Divan je osjećaj. Rijetke su situacije kad ostajem bez teksta, a jedna od njih je upravo ovaj doček u rodnom gradu sa predsjednikom Republike i svim ovim ljudima. Srećna sam i ponosna", rekla je Mihajlovićeva, koja je proglašena za najboljeg primača na olimpijskom odbojkaškom turniru.

Ona je dodala da nakon kraćeg odmora u rodnom gradu odlazi u Kinu, gdje je očekuje potpisivanje ugovora sa jednim odbojkaškim klubom.

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta Đorđa Kojić čestitao je Brankci Mihajlović za veliki uspjeh koji je postigla sa svojim saigračicama i uručio joj skroman poklon.

"Ona je zlatna djevojka. Ponos je ovog grada u kojemu je ponikla", rekao je Kojić.

Mihajlovićeva, koja je odbojkašku karijeru započela u brčanskom "Jedinstvu",prvi je sportista koji je u Brčko donio olimpijsku medalju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana