Valentić na probi u Borcu

D. P.
Valentić na probi u Borcu

Medulin - Na probu u Fudbalski klub Borac, koji se priprema u Medulinu, stigao je iskusni 33-godišnji bek Nikola Valentić.

- Do utorka smo u Medulinu, što je sasvim dovoljno vremena da vidimo u kakvoj je formi Valentić, odnosno kroz treninge i preostale dvije kontrolne utakmice saznaćemo može li nam biti od koristi. Nećemo žuriti sa odlukom, ali treba napomenuti da se radi o iskusnom odbrambenom igraču koji je rođen u Čapljini - istakao je sportski direktor Branimir Tulić.

Valentić je karijeru započeo u OFK Beograd, gdje je nastupao za mlađe kategorije i seniorski pogon u periodu od 1994-2002. godine. Zatim je nastupao za Voždovac (64 nastupa - sedam golova), Srem (18-1), a značajnu ulogu imao je u ruskim klubovima Anži (78-1), Alanija (28-1) i Sibir (49-1), te u azerbejdžanskoj Gabali (25-0). Tokom posljednje četiri sezone nosio je dresove srpskih superligaša Jagodine i niškog Radničkog, a u Borac je stigao iz redova Inđije.

Inače, Banjalučani u subotu od 16 časova igraju četvrtu kontrolnu utakmicu u Medulinu, odnosnu petu u sklopu zimskih priprema. Rival će im biti slovenački prvoligaš Kopar.

- To će biti rival po mjeri, jer imaju odličnu ekipu. U ovom susretu, ali i u onom koji ćemo odigrati prilikom povratka za Banjaluku protiv zagrebačke Mladosti, 16. februara, stručni štab sa Aleksandrom Jovićem na čelu imaće priliku da polako iskristališe tim - dodao je Tulić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana