Валентић на проби у Борцу

Д. П.
Валентић на проби у Борцу

Медулин - На пробу у Фудбалски клуб Борац, који се припрема у Медулину, стигао је искусни 33-годишњи бек Никола Валентић.

- До уторка смо у Медулину, што је сасвим довољно времена да видимо у каквој је форми Валентић, односно кроз тренинге и преостале двије контролне утакмице сазнаћемо може ли нам бити од користи. Нећемо журити са одлуком, али треба напоменути да се ради о искусном одбрамбеном играчу који је рођен у Чапљини - истакао је спортски директор Бранимир Тулић.

Валентић је каријеру започео у ОФК Београд, гдје је наступао за млађе категорије и сениорски погон у периоду од 1994-2002. године. Затим је наступао за Вождовац (64 наступа - седам голова), Срем (18-1), а значајну улогу имао је у руским клубовима Анжи (78-1), Аланија (28-1) и Сибир (49-1), те у азербејџанској Габали (25-0). Током посљедње четири сезоне носио је дресове српских суперлигаша Јагодине и нишког Радничког, а у Борац је стигао из редова Инђије.

Иначе, Бањалучани у суботу од 16 часова играју четврту контролну утакмицу у Медулину, односну пету у склопу зимских припрема. Ривал ће им бити словеначки прволигаш Копар.

- То ће бити ривал по мјери, јер имају одличну екипу. У овом сусрету, али и у оном који ћемо одиграти приликом повратка за Бањалуку против загребачке Младости, 16. фебруара, стручни штаб са Александром Јовићем на челу имаће прилику да полако искристалише тим - додао је Тулић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана