Uprava FK Borac odgovorila bivšem kapitenu: Raspudiću nisu zatvorena vrata

Milan Zubović
Uprava FK Borac odgovorila bivšem kapitenu: Raspudiću nisu zatvorena vrata

Banjaluka - Nije prošlo mnogo vremena da uprava Fudbalskog kluba Borac reaguje na prozivku svog bivšeg kapitena Borisa Raspudića, koji ih je u medijima prozvao za nepravedan odnos prema njemu.

 Kolo prije kraja prvog dijela sezone Premijer lige BiH rukovodstvo ekipe iz Platonove saopštilo je da će ekipu, pored njega, napustiti Bojan Puzigaća, Borislav Erić, Ivan Delić i Miloš Đorđević, što je posebno pogodilo dugogodišnjeg člana „crveno-plavih“.

 

- Fudbalska javnost u Banjaluci treba da zna da nam je svima žao zbog novonastale situacije u vezi sa Borisom Raspudićem. Niko ne treba da nam naglašava o kakvom se fudbaleru i čovjeku radi i izuzetno cijenimo sve što je Raspudić učinio za Borac „ginući“ na zelenom terenu dugi niz godina. Po objavljivanju transfer-liste kluba banjalučka fudbalska javnost mahom je stala na jednu stranu, bez provjere argumenata druge. Uprava je proteklih dana nudila Raspudiću posao u klubu koji je on odbio uz napomenu da želi još da igra te da ima određene ponude klubova iz Premijer lige BiH i Prve lige Republike Srpske, ali da postoji mogućnost da nakon igračke karijere dođe do dogovora o tom pitanju. Naša ponuda za posao u klubu uvijek će biti na snazi - navedeno je u saopštenju Borca.

Iz kluba su demantovali da mu je zabranjeno da trenira sa ostatkom tima i da ne može igrati protiv Širokog Brijega.

- Ponuđeno mu je da nastupi i na dostojan način oprosti se od navijača, ali je to odbio uz obrazloženje da ne želi da pogazi svoje riječi kao ni samog sebe. Raspudiću nisu, niti će ikad biti zatvorena vrata na Gradskom stadionu - dodato je još u saopštenju.

Odgovor na „Fejsbuku“

Nakon što je uprava Borca objavila saopštenje, Raspudić se oglasio na svom „Fejsbuk“ profilu na koji je postavio sliku dokumenta na kojem se vidi da je oslobođen svih radnih obaveza u klubu do kraja polusezone 15. decembra, koji je potpisao direktor kluba Dejan Lukendić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana