Управа ФК Борац одговорила бившем капитену: Распудићу нису затворена врата

Милан Зубовић
Управа ФК Борац одговорила бившем капитену: Распудићу нису затворена врата

Бањалука - Није прошло много времена да управа Фудбалског клуба Борац реагује на прозивку свог бившег капитена Бориса Распудића, који их је у медијима прозвао за неправедан однос према њему.

 Коло прије краја првог дијела сезоне Премијер лиге БиХ руководство екипе из Платонове саопштило је да ће екипу, поред њега, напустити Бојан Пузигаћа, Борислав Ерић, Иван Делић и Милош Ђорђевић, што је посебно погодило дугогодишњег члана „црвено-плавих“.

 

- Фудбалска јавност у Бањалуци треба да зна да нам је свима жао због новонастале ситуације у вези са Борисом Распудићем. Нико не треба да нам наглашава о каквом се фудбалеру и човјеку ради и изузетно цијенимо све што је Распудић учинио за Борац „гинући“ на зеленом терену дуги низ година. По објављивању трансфер-листе клуба бањалучка фудбалска јавност махом је стала на једну страну, без провјере аргумената друге. Управа је протеклих дана нудила Распудићу посао у клубу који је он одбио уз напомену да жели још да игра те да има одређене понуде клубова из Премијер лиге БиХ и Прве лиге Републике Српске, али да постоји могућност да након играчке каријере дође до договора о том питању. Наша понуда за посао у клубу увијек ће бити на снази - наведено је у саопштењу Борца.

Из клуба су демантовали да му је забрањено да тренира са остатком тима и да не може играти против Широког Бријега.

- Понуђено му је да наступи и на достојан начин опрости се од навијача, али је то одбио уз образложење да не жели да погази своје ријечи као ни самог себе. Распудићу нису, нити ће икад бити затворена врата на Градском стадиону - додато је још у саопштењу.

Одговор на „Фејсбуку“

Након што је управа Борца објавила саопштење, Распудић се огласио на свом „Фејсбук“ профилу на који је поставио слику документа на којем се види да је ослобођен свих радних обавеза у клубу до краја полусезоне 15. децембра, који је потписао директор клуба Дејан Лукендић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана