U zvorničkom premijerligašu sve posvećeno ostanku u eliti

Drago Gajić
U zvorničkom premijerligašu sve posvećeno ostanku u eliti

Zvornik - Prvenstveni cilj zvorničkog premijerligaša u nastavku sezone biće očuvanje elitnog statusa, a u Drini su uvjereni da će ga bez većih problema ostvariti.

- Sa novim igračima vjerujem da ćemo ostvariti ambicije kluba i obezbijediti opstanak već poslije nekoliko kola, a onda se do kraja prvenstva učvrstiti u sredini tabele. Imam potpuno povjerenje u stručni štab, igrački kadar i vjerujem da realizacija onog što smo planirali neće doći u pitanje - rekao je predsjednik Drine Miodrag Jevtić.

Direktor kluba Milan Đokić naglasio je da je klub jači nego u prvom dijelu sezone.

- Napustila su nas četiri igrača, a došlo je sedam veoma kvalitetnih i iskusnih fudbalera, koji su svjesni šta se od njih očekuje - rekao je Đokić.

Šef stručnog štaba Zvorničana Dragan Mićić zadovoljan je pripremnim utakmicama, u kojima je Drina zabilježila jednu pobjedu i dva remija.

- Momci su bili disciplinovani, radili sve što sam od njih tražio i pored veoma teških uslova za rad. Najbitnije je da smo se fizički dobro pripremili, što smo pokazali na ovim pripremnim utakmicama. Ostaje nam da u ova naredna dva kontrolna susreta popravimo rad sa loptom i prevashodno efikasnost. Pojačanja koja su stigla u klub su kvalitetna i odgovaraće ambicijama koje je uprava postavila pred nas. Očekuje nas grčevita borba za opstanak, ali siguran sam da ćemo ostvariti zacrtani cilj - istakao je Mićić.

Drina će u nastavku priprema odigrati utakmicu protiv Budućnosti iz Banovića u nedjelju, 15. februara, na stadionu Slobode iz Tuzle. Za subotu, 21. februara, zakazana je generalna proba protiv ekipe Napretka iz Donjeg Šepka.

Pojačanja

Ove zime redove Zvorničana pojačali su golman Goran Čokorilo te igrači: Nenad Nedeljković, Dejan Blagojević, Nemanja Milenković, Vladan Milošević, Momčilo Mrkajić i Darko Bošković.

- Radimo u teškim uslovima, ali smo zadovoljni postignutim i trebalo bi da dočekamo prvenstvo spremni. Kolegijalnost igrača i saradnja je na veoma zavidnom nivou i mislim da oni svojim igračkim i ljudskim kvalitetima mogu odgovoriti ambicijama kluba. Nadamo se da ćemo već u prvom kolu nastavka prvenstva ostvariti pobjedu i nastaviti sa dobrim igrama. Da ne vjerujemo u uspjeh, ne bismo ni dolazili u Zvornik - rekao je Čokorilo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana