У зворничком премијерлигашу све посвећено останку у елити

Драго Гајић
У зворничком премијерлигашу све посвећено останку у елити

Зворник - Првенствени циљ зворничког премијерлигаша у наставку сезоне биће очување елитног статуса, а у Дрини су увјерени да ће га без већих проблема остварити.

- Са новим играчима вјерујем да ћемо остварити амбиције клуба и обезбиједити опстанак већ послије неколико кола, а онда се до краја првенства учврстити у средини табеле. Имам потпуно повјерење у стручни штаб, играчки кадар и вјерујем да реализација оног што смо планирали неће доћи у питање - рекао је предсједник Дрине Миодраг Јевтић.

Директор клуба Милан Ђокић нагласио је да је клуб јачи него у првом дијелу сезоне.

- Напустила су нас четири играча, а дошло је седам веома квалитетних и искусних фудбалера, који су свјесни шта се од њих очекује - рекао је Ђокић.

Шеф стручног штаба Зворничана Драган Мићић задовољан је припремним утакмицама, у којима је Дрина забиљежила једну побједу и два ремија.

- Момци су били дисциплиновани, радили све што сам од њих тражио и поред веома тешких услова за рад. Најбитније је да смо се физички добро припремили, што смо показали на овим припремним утакмицама. Остаје нам да у ова наредна два контролна сусрета поправимо рад са лоптом и превасходно ефикасност. Појачања која су стигла у клуб су квалитетна и одговараће амбицијама које је управа поставила пред нас. Очекује нас грчевита борба за опстанак, али сигуран сам да ћемо остварити зацртани циљ - истакао је Мићић.

Дрина ће у наставку припрема одиграти утакмицу против Будућности из Бановића у недјељу, 15. фебруара, на стадиону Слободе из Тузле. За суботу, 21. фебруара, заказана је генерална проба против екипе Напретка из Доњег Шепка.

Појачања

Ове зиме редове Зворничана појачали су голман Горан Чокорило те играчи: Ненад Недељковић, Дејан Благојевић, Немања Миленковић, Владан Милошевић, Момчило Мркајић и Дарко Бошковић.

- Радимо у тешким условима, али смо задовољни постигнутим и требало би да дочекамо првенство спремни. Колегијалност играча и сарадња је на веома завидном нивоу и мислим да они својим играчким и људским квалитетима могу одговорити амбицијама клуба. Надамо се да ћемо већ у првом колу наставка првенства остварити побједу и наставити са добрим играма. Да не вјерујемо у успјех, не бисмо ни долазили у Зворник - рекао је Чокорило.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана