У сусрет 60, јубиларном Избору десет најбољих спортиста Републике Српске

М. З.
У сусрет 60, јубиларном Избору десет најбољих спортиста Републике Српске

Бањалука - Јубиларни, 60. Избор десет најбољих спортиста Републике Српске биће одржан крајем децембра, а начелници општина Котор Варош и Прњавор Далибор Вучановић и Синиша Гатарић истакли су задовољство досадашњом сарадњом са организатором ове манифестације "Гласом Српске".

- Хвала "Гласу" на указаном повјерењу и наставићемо сарадњу која је до сада била одлична, не само кроз манифестацију Избор спортисте. Посебно смо заинтересовани да будемо дио 60, јубиларног издања Избора десет најбољих спортиста и вјерујем да ће "Глас" оваквим манифестацијама убудуће наставити да промовише спорт и Републику Српску. Надам се да ће неко из моје општине у будућности понијети ласкаву титулу - изјавио је Вучановић.

Начелник Прњавора некада се активно бавио каратеом и 1997. године изабран је за најбољег спортисту Српске.

- Захваљујем "Гласу Српске" који има визију и жељу да афирмише спорт који детерминише снагу друштва. Ријетка је ситуација да сиромашна друштва, као што је наше, имају успјешне спортисте. Валоризација резултата неког спортисте вриједна је помена и оно што се не запише, као да се није ни догодило. Сваком спортисти драго је кад се признају и награде његови резултати те сваки од њих постаје уважен у својој средини, што сам и ја осјетио, сада већ прије доста година. Подржавали смо и подржаваћемо ову манифестацију која је у том дијелу године једна од најафирмативнијих манифестација у медијском смислу - изјавио је Гатарић.

Директор "Гласа" Борис Дмитрашиновић захвалио је начелницима који су препознали значај велике спортске приредбе.

- Досадашња сарадња била је на одличном нивоу и вјерујем да ће таква бити и у будућности пошто бисмо ми без партнера тешко организовали манифестацију која је на понос свих нас - истакао је Дмитрашиновић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана