Trojka iz bloka pomaže Banjalučane

M. Z.
Trojka iz bloka pomaže Banjalučane

Banjaluka - Svojevrsna uvertira za prijateljski susret Srbije i Slovenije biće takmičenje u šutiranju trojki koje organizuje Trojka iz bloka koja je projekat humanitarne organizacije Srbi za Srbe.

Takmičenje će biti održano 10. juna od 16 časova na terenima Studentskog centra "Nikola Tesla", a takmičiti se mogu svi bez obzira na godine dok je kotizacija pet maraka.

- Cilj naše organizacije je da pomognemo ugroženim višečlanim porodicama iz Srbije, Republike Srpske i Kosova, a sve ono što skupimo na predstojećem događaju otići će jednoj porodici sa područja Banjaluke. Nadam se da će odziv biti veliki, da skupimo što više para, ako ne ispunimo finansijski cilj fondacija će namiriti sredstva - izjavio je u ime Trojke iz bloka Miodrag Simić.

On je dodao da je prošle godine takmičenje održano u Palama, a ove godine doživjeće svoje prvo izdanje u gradu na Vrbasu.

- Prošle godine obišli smo 24 grada, a ove u planu nam je barem dvostruko više. Uključili smo i dijasporu tako da smo imali takmičenje u Njujorku i Diseldorfu. Imamo dogovor da nekoliko košarkašica Srbije budu naše gošće i tako dodatno promovišu našu humanitarnu akciju - kazao je Simić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana