Trninić traži od Borca 9.500 maraka

D. P.
Trninić traži od Borca 9.500 maraka

Banjaluka - Bivši trener Rukometnog kluba Borac m:tel Zoran Trninić potražuje od banjalučkog velikana 9.500 maraka plus kamate, zbog čega se račun tima iz Gospodske ulice ponovo našao u blokadi.

Ovo je već treći put da Trninić blokira račun svog nekadašnjeg kluba, a ni on, ali ni direktor Borca m:tel Nebojša Golić, na pozive iz "Glasa Srpske", nisu htjeli da komentarišu novonastalu situaciju.

Iako je aktuelna uprava kluba na sve načine pokušavala da izmiri dugovanja iz ranijeg perioda, što je u velikoj mjeri i uspjela, svakodnevno stižu nova potraživanja, zbog čega se trofejni banjalučki klub još jednom našao u problemu. Trninić je na klupi "crveno-plavih" sjedio od jula 2012. do marta 2013. godine, a s obzirom na tešku finansijsku situaciju u kojoj se nalazi banjalučki velikan, pitanje je kada će i da li će se ponovo steći uslovi da se račun odblokira.

Sve se to desilo samo dan poslije humanitarne akcije sa beogradskom Crvenom zvezdom u kojoj je za liječenje mladog Banjalučanina Dalibora Jokića i sedmomjesečnog Nenada Jokića iz Bratunca sakupljeno 5.700 maraka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana