Трио из Борца на мети Аустријанаца

Дарко Пашагић
Трио из Борца на мети Аустријанаца

Бањалука - Стопама Срђана Граховца, који је љетос отишао у Аустрију, гдје је каријеру наставио у бечком Рапиду, ове зиме би могла још тројица чланова Борца - Александар Субић, Јоцо Стокић и Милош Жеравица.

Ово је потврдио директор Бањалучана Роберт Зрилић.

- Интересовање за Субића показало је неколико прволигашких клубова из Аустрије и Грчке, док би Аустријанци у својим редовима вољели да виде и Стокића и Жеравицу. Не бих хтио да именујем клубове, јер још нема конкретних понуда, али сигурно да ће у наредним данима бити разговора на ову тему. Оно што је у овом тренутку најважније истаћи је да су све тројица играча под уговором, али да им нећемо правити проблем да промијене средину, али уз пристојно обештећење - нагласио је Зрилић.

Александар Субић је нагласио да понуде годе, али да у овом тренутку о њима не размишља пуно.

- Уговор са Борцем ме веже још двије године и за сада ми је "црвено-плави" дрес на првом мјесту. Наравно, уколико буде квалитетних понуда, које би одговарале Борцу, али и мени, постоји могућност да промијеним средину, али је о томе још рано говорити - рекао је Субић.

Милош Жеравица је овог љета дошао на Градски стадион из ужичке Слободе и потписао једногодишњи уговор.

- За Борац сам везан до љета 2015. године и тренутно само размишљам о свом садашњем клубу. Лијепо ми је међу "црвено-плавима" и за било какав евентуални ангажман пита се Борац. У овом тренутку не желим да се оптерећујем са тим - истакао је Жеравица.

Први оперативац клуба са Градског стадиона нагласио је да су жеље свих у клубу да на прољеће покушају изборити пласман на европску сцену.

- Наравно, све ће зависити од финансијске ситуације, али је већ сада јасно да уколико желимо изборити пласман у Европу, морамо појачати конкуренцију у тиму. Уколико буде одлазака из клуба, онда ће број играча који би на прољеће носили "црвено-плави" дрес бити далеко већи од планираног - додао је Зрилић.

Жижовић

 

Од свих играча бањалучког клуба ове зиме уговор истиче само искусном везисти Младену Жижовићу.

- Са њим ћемо сјести за преговарачки сто и разговарати о наставку сарадње. Не треба трошити ријечи колико Жижовић значи за ову екипу и надам се да ће и у прољећним биткама бити у дресу Борца - нагласио је директор клуба са Градског стадиона Роберт Зрилић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана