Тренер Крупе Слободан Старчевић: Неки играчи ће на предах

Дарко Пашагић
Тренер Крупе Слободан Старчевић: Неки играчи ће на предах

Бањалука - Фудбалери Крупе у 11. колу Премијер лиге БиХ доживјели су први домаћи пораз ове сезоне на свом терену, а цијели плијен из кањона је однио Широки Бријег, који је славио са 2:1.

Овакав расплет није се могао наслутити, јер су домаћи повели већ у 15. минуту голом Александра Вукотића, али је само четири минута касније изједначио Данијел Кожул. У 39. минуту потпуни преокрет донио је Дино Ћорић, који је погодио за коначних 2:1 у корист гостију. Послије сусрета шеф стручног штаба домаћих Слободан Старчевић био је незадовољан због пораза, којем је, према његовим ријечима, кумовало више фактора.

- Не желим да се правдам за пораз, али сматрам да у овом сусрету нисмо имали равноправне услове за игру. Међутим, то ни у ком случају не смије умањити заслужену побједу гостију, који су знали шта хоће у овом сусрету - нагласио је Старчевић.

Према његовим ријечима, код оба гола Херцеговаца одбрана није била на висини задатка.

- Олако смо примили голове, а што је најгоре, прије сусрета сам упозоравао своје играче да су Широкобријежани најопаснији из прекида. И то се показало кобним. Анализираћемо овај пораз и врло је лако могуће да ће у наредним мечевима неки играчи, који су до сада имали запажену минутажу, морати мало да се одморе - наставио је Старчевић.

Иако је доживљен први домаћи пораз, нема мјеста туговању.

- Штета, јер смо имали прилику да се добрим резултатом учврстимо у горњем дијелу табеле. Овако нам сада остају наредна два везана домаћа сусрета, против Радника и Витеза, у којима не смијемо киксати. Међутим, биће тешко јер су се Бијељинци изгледа пробудили, док је Витезу већ сада свака утакмица квалификациона у борби за опстанак - додао је Старчевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана